Sziasztok!
Itt betolnátok, vagy steal és resteal all in call?
t2,250 pot at t200/400 No Limit Hold'em Tournament - 9 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Supereasy push. Sokan csinálják azt, hogy minraise/calloznak monsterrel, polarizálva a range-et, de ez egy idő után úgyis kiismerhetővé válik.
Sziasztok!
Itt betolnátok, vagy steal és resteal all in call?
t2,250 pot at t200/400 No Limit Hold'em Tournament - 9 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
weaktight | Hand Poll | K3o - No Limit Holdem Tournament
Szerintetek ez jó spot FT bubbleben (10 vagy 11 fő van még versenyben) 3 ismert jobb (vagy annak tűnő) regulárféle ellen, akik közül SB nit, egy puhsra olyan 70 - 80% közötti skálával?
weaktight | Hand Poll | K3o - No Limit Holdem Tournament
Szerintetek ez jó spot FT bubbleben (10 vagy 11 fő van még versenyben) 3 ismert jobb (vagy annak tűnő) regulárféle ellen, akik közül SB nit, egy puhsra olyan 70 - 80% közötti skálával?
Én ezzel a K3o-al kihagynám, lehet itt bőven szélesen tolni, de inkább az sck meg a connector lapok felé bővíteném a rangem, hiszen a K3o a call range ellen borzalmasan teljesít, de én első körben azt a 70-80%-ot soknak gondolom, és szerintem nincs is szükség 2$-on arra, hogy ezeket bevállaljuk, nekem egy olyan 45%os puhsrange lenne szimpatikus, főleg 3 kompetensebb regularra.
22+,A2s+,K6s+,Q7s+,J7s+,T7s+,97s+,86s+,76s,A2o+,K7o+,Q8o+,J8o+,T8o+,98o Ezt tolnám kb.
Az igaz, hogy rengeted az FE, meg feszesnek kell lennie a call rangenek, de 2$-os regularok nagy része nem igazán fog ezzel számolni. Kérdés mekkora edge-l számolsz, ha BU-nak 10.6%os callrange van, sb-nek 11,7%, bb-nek meg 13%, akkor 579 chipet fog hozni kb. Én 1/4ed vakért egyrészt nem vállalnám, másrészről pedig itt már van ICM hatás is, amit ugye nehéz modellezni, mivel nem ismerjük a másik asztal chipeloszlását. Lehet azzal kompenzálni, hogy nagyobb edget adunk és cEV-ben számolunk, azonban ez se lesz a legpontosabb, mivel nem ér annyi az x+1-edik chip, mint az x-1, emiatt ha duplázunk a prizepool equitynk nem fog a duplájára nőni. Másrészről, meg az a 2% előny jobb mint a semmi :)
t9,325 pot at t400/800 No Limit Hold'em Tournament - 9 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Itt utólag push-olnék. 26 hand alapján 31/23 as az emelő.
Ígyis lehet játszani, de akkor meg any flop push: hiába gusztustalan a flop neki is rémisztő lehet, és jobb lapokat is tudsz dobatni. De preflop shove a standard readdel együtt.
t74,415 pot at t2000/4000 No Limit Hold'em Tournament - 9 max on Poker Stars | TheHandConverter.com: Powered by DeucesCracked.com
Itt egy másik számomra kérdéses szitu. Majdnem határeset lappal kockáztatni a viszonylag jó CL helyzetünket. De 2,5-es pot odds. a 20K-s stacktől kell csak félni. Megéri itt kockáztatni?