Bia azt írta vhova nem is olyan rég hogy 2,5$-on elérhető a 25% is. Ezek alapján egy avg regre 15%-ot tippelnék.
2$on 30 is elérhető, de az átlag regek a közelébe sem érnek + mire az ember ott tart, hogy tud hozni 30at, akkor már 8$ra is nyugodtan felléphet.
Mondjuk 30-as ROI-val már illik is fentebb lépni :)
1.50$ 90playa 2K/h? az kemény...
És ,úgy,hogy 1 verseny 3 óra.De semmi játéka nincs .Megnyit 30+ asztalt és az első vakszinttől 90%ban push foldot játszik.Minden pár +Aj-től felfele pozitól független push.Később tágitja a ranget sc-kel is .
Plusz egy kattintással szépen az egyének eredményeihez lehet eljutni, és azt megvizsgálni limitre lebontva.
Ők valójában 2-5$ között nyerték a legtöbbet, és közel sem 35$-on.
kertitrop:
Kinek mi az átlag nyerő...
Nem tudjuk milyen limitre gondolsz.
5-25% ROI az átlag nyerő. Aki többet hoz szerintem már átlagon felül van a nyerők között is
Ha konkrét nyerő játékosok grafikonjaira, roi-jára kíváncsi akkor nézd meg a linkelt honlapot alaposabban . De ők nem átlag nyerők, ezt vedd figyelembe.
A ranglista eleje 35$ nyerték magukat telibe
Egyszerűen tévedés amit állítasz a 35-ösökről... Nem nyílik elegendő...
De ok meggyőztél inkább , neked van igazad, ez így egyszerűbb :D:D
Shaikon:
Igazából megteheti,mivel nem vonz regeket a 90 fő KO . Vonzana ha lenne hova tovább, de nincs.
Azt hiszem még 7$-on indulhatna de az már nem telik meg.
Viszont fishek ellen : Nem fogja bedobni egy 1.5$-on játszó kezdő játékos az AJ-t ,50bb-s open pushra sem .
Inkább az a vicces,hogy 3$-os, STT regeknél már "természetes" a hrc használata, ha nyerni akarnak.
Nem én mondom , hanem az adatbázis állítja ezt.
SharkScope - Online and Live Poker Statistics
Igaz sok 3.5r, de akad 2.5 is.
De igazából a 2-5 ranglista alja 16000
az any stakes ranglista alja 22000
Ez nem azt jelenti,hogy nagyobb lenne az órabér 2-5-ön,mint fölötte csak egyszerűen itt indul a legtöbb asztal. 2-5 között most ~85 asztal fut. 5-16 között ~26 asztal közel a csúcsidőhöz.
Egyenlőre még nekem csak pár száz játékom van 2-5 , de ha megfelelőnek érzem majd a tudást lépek.
Ezek csak 3rebek, amik kb 10$ avg binek felelnek meg.