Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 180 fős SnG közösség topicja

Kukker
Válasz Raise Úr kommentjére
2013. okt. 6. 20:47

Tényleg értelmetlen dolog kevés asztalt nyitni? Tényleg nincs annyi plusz hasznos információ 4 asztalon, ami lefoglaljon?

Értelme az van, de megélni nem fogsz tudni 4 asztalból, ez tuti.

Krono
Válasz Raise Úr kommentjére
2013. okt. 6. 23:40

Tényleg nincs annyi plusz hasznos információ 4 asztalon, ami lefoglaljon?

Nincs. Itt nem kell több utcás tervekben gondolkodni preflop,és flopon, nem kell levellingelni. A játék nagy része 20-25bb alatt folyik.

TominhoPA
Válasz CantusPutnok kommentjére
2013. okt. 9. 0:36

Az a gáz, hogy úgy húzod fel magad 4 asztalról 15-re, hogy közben már a 6 is kényelmetlen. Ez nem így működik. Folyamatosan kell növelni az asztalszámot kettesével, hármasával, és belátni, ha nem megy az adott mennyiség, és 1 hónappal később újra megpróbálni. Nekem sok mindentől függ, hogy hány asztalon tudok játszani, van amikor a 27-30 is megy, de van amikor 20-on time bankelek. 15 asztal alatt pedig unatkozok, ezért olvasgatok közben, ami miatt többet hibázok.

lecso10
Válasz TominhoPA kommentjére
2014. jan. 2. 18:47

Hány nagyvaknál érdemes bevállalni coin flip szituációt? Pl az ellenfél AK-ja ellen 99-el stb. 10 nagyvaknál már biztosan, de 15-nél?

LégyÚr
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jan. 2. 20:50

Sziasztok
Két hete kezdtem az online pályafutásom a ps en 1$ s 180 fős normál SnG-t választottam kezdésnek. A kérdésem az lenne hogy elég biztonságos e 75BI kezdésnek vagy kevés? 4-6 asztalon játszom

lecso10
Válasz LégyÚr kommentjére
2014. jan. 2. 21:27

Sziasztok
Két hete kezdtem az online pályafutásom a ps en 1$ s 180 fős normál SnG-t választottam kezdésnek. A kérdésem az lenne hogy elég biztonságos e 75BI kezdésnek vagy kevés? 4-6 asztalon játszom

Egyenlőre csak 4 asztalon tolnám a helyedben, és nem indítanék újat amíg be nem fejeződik mind a 4. A fizetési struktúra miatt, ennyivel jobban megéri figyelni a verseny végefelé.

Raise Úr
Válasz LégyÚr kommentjére
2014. jan. 2. 21:41

Sziasztok

Szerintem ez nagyon nem biztonságos összeg, bár én bankroll nit vagyok. Két 15-20 versenyes session dobogós helyezés nélkül alaposan megcsapolhatja ezt a BR-t. És ez csak két session, amit komolyabb hiba nélkül toltál le.

Én kapásból megszoroznám néggyel, és onnantól kezdve nem kell a pénztárt nézegetni, aggódva a napi fogyás miatt :p.

Aptok
2014. jan. 17. 6:39

Sziasztok. Ugyan nem 180 MT S&G-s kérdés de hátha tudtok rá válaszolni. 18 fős Turbo MT S&G-n mekkora ROI hozható ? Mondjuk 30-on meg 60-on ?

Aptok
2014. jan. 17. 6:55

Megvan 4%

Davj
2014. jan. 24. 19:10

szerintetek itt mi a legjobb move riveren?(még a bet előtt) : No Limit Texas Hold'em Hand, 150/300, Davj79 | BOOM! Hand Replayer

a srác 200 hand alatt 75%ban dob nagyvakban SB steal ellen AF pedig 2.1

Élő ügyfélszolgálat