RTT314
Válasz dckhntr kommentjére
2010. júl. 16. 12:49

ha mar preflop megadta az emelest akkor a fold hulyeseg szerintem ilyen flopon. olyan mintha vennenk 1 kaparos sorsjegyet, es amikor meglatnank hogy nyero a szelveny akkor szettepnenk. nem logikus

prims
Válasz RTT314 kommentjére
2010. júl. 16. 12:57

pre fold! de utána std. donkbet vagy c/r is jó. azt kell meglépni amelyikkel úgy érzed becsalhatod a kasszába. gyak. álom flop. pech, h nála magasabb draw volt --> pre fold :)

dckhntr
2010. júl. 16. 13:04

ha mar preflop megadta az emelest akkor a fold hulyeseg szerintem ilyen flopon. olyan mintha vennenk 1 kaparos sorsjegyet, es amikor meglatnank hogy nyero a szelveny akkor szettepnenk. nem logikus

A kaparós sorsjeggyel nyertél egy másik sorsjegyet, amivel 50% hogy nyersz, HA fizetsz még egy sorsjegynyi pénzt. (Ha az ellenfélnek TPTK-ja, vagy erősebb húzója van.) Nem arról van szó, hogy nagy a meleg és lusta vagyok beváltani a nyertes szelvényt.

Tegyük fel belemész és nyer a második sorsjegy. A nyereményed 5 játékos között oszlik meg. (ICM alapján) Szerintem a versenynek ebben a fázisában ez - $EV.

prims
2010. júl. 16. 13:15

kellet volna topicba egy szavazást csinálnod, csak a flopon történtekre, hogy push or fold e a szitu. nagyon kiváncsi lennék hány % dobná a dobhatatlant

RTT314
2010. júl. 16. 13:23

Tegyük fel belemész és nyer a második sorsjegy. A nyereményed 5 játékos között oszlik meg. (ICM alapján) Szerintem a versenynek ebben a fázisában ez - $EV.

ok hat most lehet azzal jonni, hogy a fold expected valueja mindig 0, mert ha bedobod akkor nem veszithetsz tovabb, de en azt vettem alapul, hogy a hero berakta a stackje majdnem 1/3at preflop, es hogy egy ilyen flopon mar csak emiatt nem szabad leallni.
az hogy a nyert tour equitynk egy resze szetoszlik a tobbiek kozott meg nem indokolja a dobast

dckhntr
2010. júl. 16. 13:35

ok hat most lehet azzal jonni, hogy a fold expected valueja mindig 0, mert ha bedobod akkor nem veszithetsz tovabb, de en azt vettem alapul, hogy a hero berakta a stackje majdnem 1/3at preflop, es hogy egy ilyen flopon mar csak emiatt nem szabad leallni.
az hogy a nyert tour equitynk egy resze szetoszlik a tobbiek kozott meg nem indokolja a dobast

Az hogy a tour equity szétoszlik az 5 játékos között -$EV-sé teszi az 50-50 szituációt.
13 BB-vel szerintem nem kell bevállalni egy 50-50-et.

RTT314
2010. júl. 16. 13:43

na hat csak nem sikerul megyeggyeznunk:)

dckhntr
2010. júl. 16. 13:47

na hat csak nem sikerul megyeggyeznunk:)

Párbaj? :)

dfecco23
2010. júl. 16. 14:03

Látom vannak azért ellentétek. Valaki elárulná, hogy lehet szavazást berakni, vagy lehet-e utólag? Ha nem akkor csinálok hozzá egy külön topicot. Kíváncsi lennék most már én is erre. Ki mit lépne ilyen álom flop után.

dckhntr
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. júl. 16. 14:11

Látom vannak azért ellentétek. Valaki elárulná, hogy lehet szavazást berakni, vagy lehet-e utólag? Ha nem akkor csinálok hozzá egy külön topicot. Kíváncsi lennék most már én is erre. Ki mit lépne ilyen álom flop után.

Legfelső hozzászólás feletti sor--> Téma eszközök-->Szavazás

Élő ügyfélszolgálat