ha mar preflop megadta az emelest akkor a fold hulyeseg szerintem ilyen flopon. olyan mintha vennenk 1 kaparos sorsjegyet, es amikor meglatnank hogy nyero a szelveny akkor szettepnenk. nem logikus
pre fold! de utána std. donkbet vagy c/r is jó. azt kell meglépni amelyikkel úgy érzed becsalhatod a kasszába. gyak. álom flop. pech, h nála magasabb draw volt --> pre fold :)
ha mar preflop megadta az emelest akkor a fold hulyeseg szerintem ilyen flopon. olyan mintha vennenk 1 kaparos sorsjegyet, es amikor meglatnank hogy nyero a szelveny akkor szettepnenk. nem logikus
kellet volna topicba egy szavazást csinálnod, csak a flopon történtekre, hogy push or fold e a szitu. nagyon kiváncsi lennék hány % dobná a dobhatatlant
Tegyük fel belemész és nyer a második sorsjegy. A nyereményed 5 játékos között oszlik meg. (ICM alapján) Szerintem a versenynek ebben a fázisában ez - $EV.
ok hat most lehet azzal jonni, hogy a fold expected valueja mindig 0, mert ha bedobod akkor nem veszithetsz tovabb, de en azt vettem alapul, hogy a hero berakta a stackje majdnem 1/3at preflop, es hogy egy ilyen flopon mar csak emiatt nem szabad leallni.
az hogy a nyert tour equitynk egy resze szetoszlik a tobbiek kozott meg nem indokolja a dobast
na hat csak nem sikerul megyeggyeznunk:)
na hat csak nem sikerul megyeggyeznunk:)
Látom vannak azért ellentétek. Valaki elárulná, hogy lehet szavazást berakni, vagy lehet-e utólag? Ha nem akkor csinálok hozzá egy külön topicot. Kíváncsi lennék most már én is erre. Ki mit lépne ilyen álom flop után.
Látom vannak azért ellentétek. Valaki elárulná, hogy lehet szavazást berakni, vagy lehet-e utólag? Ha nem akkor csinálok hozzá egy külön topicot. Kíváncsi lennék most már én is erre. Ki mit lépne ilyen álom flop után.