Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
MrNono
Válasz kormost kommentjére
2012. febr. 14. 14:26

Így gondolom én is, de elég veszélyes, hiszen lehet flush húzó és sorhúzó is kint. Ráadásul, ha itt megadom, akkor valószínűleg AI kéne mennem nekem is!? Viszont ha kiszállok, akkor még mindig tutira második vagyok és várhatok egy jobb lehetőségre is! Persze mi lehet ennél jobb? Azon is elgondolkodtam, hogy
1. A fold vagy a raise volt a jó játék pre flopp?
2. Az emelés mértéke elegendő volt pre flopp?
3. Az emelés mértéke elegendő volt post flopp?

1. jó az emelés pre
2. az emelés mértéke is jó, felesleges nagyobbat
3. floppon talán lehet nagyobbat, a sok draw miatt
ennél jobb lehetőségre kár várni, sztem. ha behúzod akkor elég nagy favorit leszel a végső győzelemre és hát azért játszunk, h nyerjünk :)

kormost
Válasz MrNono kommentjére
2012. febr. 14. 14:35

1. jó az emelés pre
2. az emelés mértéke is jó, felesleges nagyobbat
3. floppon talán lehet nagyobbat, a sok draw miatt
ennél jobb lehetőségre kár várni, sztem. ha behúzod akkor elég nagy favorit leszel a végső győzelemre és hát azért játszunk, h nyerjünk :)

Köszönöm a választ! Bennem is csak utólag merültek fel ezek a kérdések!
Persze hogy AI mentem és egy 8 és egy 9 es jött. percatotalis-nál kör J7 volt ezt űberelni tudta DaVinci27 káró QJ-val és mivel nagyon kevés zsetonom maradt így végül is 5. lettem.

Még egyszer kösz!

MrNono
2012. febr. 14. 14:38

Köszönöm a választ! Bennem is csak utólag merültek fel ezek a kérdések!
Persze hogy AI mentem és egy 8 és egy 9 es jött. percatotalis-nál kör J7 volt ezt űberelni tudta DaVinci27 káró QJ-val és mivel nagyon kevés zsetonom maradt így végül is 5. lettem.

Még egyszer kösz!

Számolgattam stove-ba, de ezeket bele sem vettem és úgy is nagy favorit voltál :) így meg főleg
sajnos van, h lemákolnak, tudnék mesélni az elmúlt 1,5 hónapról :S
GL

kormost
Válasz MrNono kommentjére
2012. febr. 14. 14:50

Számolgattam stove-ba, de ezeket bele sem vettem és úgy is nagy favorit voltál :) így meg főleg
sajnos van, h lemákolnak, tudnék mesélni az elmúlt 1,5 hónapról :S
GL

Tudom, hogy benne van csak így utólag nem voltam benn biztos, hogy két lap ellen is +EV-s.
Azért gondolkodtam el, mert ezen a szinten, ha itt csak "ücsörögsz" (egy-két vaklopás), akkor is előbb-utóbb odaérhetsz az elejére. Csak nem hiszem, hogy jó lenne ebbe beleszokni, mert magasabb téten gondolom ez már nem elég (FT 1$-on legalábbis több kellett)!

kormost
2012. febr. 15. 8:41

HM statok elemzése SNG esetén

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az ebben a cikkben foglaltakat: Pker stratgia / Holdem Manager / Holdem Manager statisztikk s azok elemzse | Online poker, Rakeback, Pker bnusz mennyiben kell módosítani SNG esetén?

Plague
2012. febr. 18. 15:43

Mit kell tennem ahhoz, hogy normálisan trackelje a 45 fős sngk eredményét a HM? Sehol nem érzékeli a végeredményt

BT86
Válasz Plague kommentjére
2012. febr. 18. 15:49

Mit kell tennem ahhoz, hogy normálisan trackelje a 45 fős sngk eredményét a HM? Sehol nem érzékeli a végeredményt

Mented a tournament summarykat is?

Plague
Válasz BT86 kommentjére
2012. febr. 18. 15:56

Mented a tournament summarykat is?

Hoppá, nem...:d akkor gondolom ez volt a gond :) Köszi!

Plague
2012. febr. 18. 16:07

A jelenleg futóknak az ITM ét nem írta be, de akkor a következő session eredményeit már vinni fogja?

BT86
2012. febr. 18. 16:35

A jelenleg futóknak az ITM ét nem írta be, de akkor a következő session eredményeit már vinni fogja?

Ha minden igaz, akkor igen.

Élő ügyfélszolgálat