limisus
Válasz Csecse825 kommentjére
2010. jún. 13. 15:21

Köszönöm a gyors válaszotokat.
Akkor még várok maradok lenntebb. :-)

Zooltán
Válasz limisus kommentjére
2010. jún. 20. 20:03

Halihó!

Szemezgetek az MT SNG versenyekkel, de egyszerűen nem találom a helyem. Mikro tétről van szó, 1-2$. Próbáltam többféle induló számút meg normált, turbót, de nem érzem, hogy melyik lenne ideális. Egyelőre csapongok, majd kidolgozok valami szisztémát, hogy miként lehetne jól feltérképezni ezt a versenystílust.
Akinek van valami javaslata, örömmel fogadom.

KillBill100
Válasz Zooltán kommentjére
2010. jún. 20. 20:21

szia,
ha starson tolod,akkor tudom ajanlani a 18fös nem turbo sng-ket.1$
(én spec közel 1honapja kezdtem el csak ezeket pozitiv a tapasztalat)
hozza tartozik elötte én sem tudtam merre lenne a helyem.csak azt tudtam,hogy cg kizart.MTT-kel probalkoztam jo félévig,aztan lenulaztam a rollom és akkor döntöttem ugy,hogy ha tudok befizetni most ezeket probalom meg.eddig eléggé sikeressenmegy.folyamatossan mindig van asztal és elég fishy a mezöny.szerintem megprobalhatnad.

mijamoto
2010. jún. 20. 20:29

Halihó!

Szemezgetek az MT SNG versenyekkel, de egyszerűen nem találom a helyem. Mikro tétről van szó, 1-2$. Próbáltam többféle induló számút meg normált, turbót, de nem érzem, hogy melyik lenne ideális. Egyelőre csapongok, majd kidolgozok valami szisztémát, hogy miként lehetne jól feltérképezni ezt a versenystílust.
Akinek van valami javaslata, örömmel fogadom.

Éppen mostanában nézegetem őket én is,ugyanezen limiten.Sok mindentől függ:mennyi időt szánsz rá,hány asztal szeretnél játszani,stb,stb.Én pl a 45 főseket fogom bepróbálni,kb annyi idő alatt van vége,mint a 18 fősnek,lehet nyomni 20+ asztalon.A PS-en vannak 1,1$os 45 fős turbok,innen kezdeném.
Most találtam egy konkurens oldalon(lásd az elöző mondat termének rövidítése ez) egy topikot,ott elég sok infó van,meg itt is van.

szigma
Válasz mijamoto kommentjére
2010. jún. 21. 0:40

A push or fold szakaszra tudnátok ajánlani valamilyen cikket, és/vagy programot amivel lehet gyakorolni?
Ezek a programok, hogy működnek? Véletlenszerűen add "feladatot" vagy a lejátszott SNG-t lehet vele elemezni?

Zooltán
Válasz szigma kommentjére
2010. jún. 21. 9:52

A 18 fősök nagyon időrablók és nem is hoznak annyit a konyhára. A 45 fős turbó lenne az igazi, de frusztrál a 100/200 utáni 200/400 vak. Itt rendszerint elbukom, hiszen 10bb helyett azonnal 5bb-m lesz, ami nehezen kezelhető.
Folytatom a tesztelést, aztán majd beszámolok az eredményekről, meg igyekszem handekete is hozni, ha úgy alakul. A cél megragadni 4$ 180 fősön, ha eljutok odáig.
Egyébként PS-en játszom, és a másik fórummal is találkoztam, köszi a tippet.

ezah
2010. jún. 22. 10:57

En Full Tilt-en jatszom 45-os SNG-okat, foleg $1 es $5 korul, neha $26. Ez utobbit csak akkor, ha van step 3 ticket.

Legutolso $26 FT-n olyanokat lattam, hogy neha fekudtem a rohogestol. Harom pelda:

- Limp/fold 4 BB-vel.
- Raise/fold 9 BB-vel.
- Raise 3x BB (chip leader), 10 BBs gyerek 3-bet 9x BB, chip leader call. Flop-on asz, CL check, shorty betolja a maradek 1BB-t, CL fold.

Komolyan azt hittem, hogy a $26-os mar durva szint, de valahogy ugy erzem, meg talan gyengebb is a $26-os mezony, mint a mikro-k.

Eddig csak PS-rol volt szo foleg, FTP-n jatszik valaki ilyeneket?

Ami miatt nagyon +EV szerintem ez a fajta SnGO egyertelmuen a FR -> SH -> FR -> SH -> FR -> Bubble -> HU valtast nagyon sokan egyszeruen nem kepesek kezelni.

Zooltán
Válasz ezah kommentjére
2010. jún. 22. 13:01

Tegnap megpróbáltam 4 asztalon 45 főst játszani (1$), de nagyon nem éreztem rá a ritmusra. 1 ITM-et sikerült összehozni. Lehet, túl gyors nekem ez a fajta játék? 2 asztalon jobban tudtam figyelni, akkor lett meg a fizetős hely is. Ma újra tesztelem magam. Talán videóznom kellene, akkor mindig javul a játékom :) Mindenek előtt végignézem a partikat, hogy most miként döntenék, elemzem a push/fold szakaszt, ott lehettek gondok. Nem biztos, hogy minden áron meg kell várni, hogy 10bb alá kerüljek. Ha találok vitatott handet, hozom ide. Megőrülök, ha nem bírom leverni ezt a mezőnyt.

ezah
2010. jún. 22. 13:50

Tegnap megpróbáltam 4 asztalon 45 főst játszani (1$), de nagyon nem éreztem rá a ritmusra. 1 ITM-et sikerült összehozni. Lehet, túl gyors nekem ez a fajta játék? 2 asztalon jobban tudtam figyelni, akkor lett meg a fizetős hely is. Ma újra tesztelem magam. Talán videóznom kellene, akkor mindig javul a játékom :) Mindenek előtt végignézem a partikat, hogy most miként döntenék, elemzem a push/fold szakaszt, ott lehettek gondok. Nem biztos, hogy minden áron meg kell várni, hogy 10bb alá kerüljek. Ha találok vitatott handet, hozom ide. Megőrülök, ha nem bírom leverni ezt a mezőnyt.

Ezt az eredmenyt lehetetlen ertekelni. Hatalmas a szoras, siman benne van 25-30 jatek akar ITM nelkul is. Nekem a legdurvabb ITM nelkuli szeria 23 volt. Igaz, elotte pedig tizbol kettot megnyertem plusz volt negy egyeb ITM is.

A fizetesi strukturat is figyelembe kell venni minden dontes meghozatalakor.

1. $17.10
2. $11.25
3. $7.20
4. $4.50
5. $2.70
6. $2.20

Jol latszik mennyire fejnehez az egesz. Aki FT-n nem vallal be coinflip-et, vagy akar 40-60-at a nagy esellyel megszerezheto top 3-ert, az soha nem fog sikert elerni ebben a mufajban.

Sokan ott bukjak el (szerintem), hogy "csak az ITM legyen meg aztan meglatjuk" gondolkodas miatt altalaban 10 BB korul allnak mire vege a bubble-nek.

danfiu
Válasz ezah kommentjére
2010. jún. 22. 13:54

En az ilyen versenyeken beszoktam vallalni a coinflipeket mar az elejen, mert a vakok hamar emelkednek, es nincs ido lacafacazni. Jo otlet pl UTG AK-d van, nem 3-4 BB-t emelni hanem legalabb 5-6 ot, egy fish csak van aki megad vagy emel, es az o range-e ellen tuti elol vagy.

Élő ügyfélszolgálat