Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 6max Hyper SNG

Fiatal
Válasz Szandi14 kommentjére
2014. dec. 18. 9:21

Szerintem aki már lejátszott pár hyp sng-t vagy szatot , találkozik hasonlóval, de szvsz. nem követendő példa pre 30 BB-t berakni J7 o-al:-) Nem érdemes fejtegetni ezt a fajta játékost:-)

csiga19794
2014. dec. 26. 16:59

Itt aztán érdemes szakmai tanácsokat kérni tőletek :-)

Fiatal
2016. jan. 17. 14:45

Mekkora mennyiséget lehet letolni havonta 6max hypersng-ból?Egyéni rekordok is érdekelnek.:-)

Iniesta
2016. jún. 10. 23:15

Sziasztok!
Én is elkezdtem, tetszik nagyon... szerintem érdekes ez a műfaj...nem értek egyet hogy be kell tolni Jx-el (na jó ellenfél függő :) )
Nincs nagy mintám de szerintem verhető a mezőny a PS-en mikrotéten...a későbbiekben reméljük kiderül feljebb mi a helyzet..
Hol van ps-en kívül jó sng mezőny? kipróbálnám máshol is...
Na de a lényeg jók lennének tapasztalatok akár feljebbről is , mindenképp ezzel szeretnék foglalkozni..
GL

BrenDoN
Válasz Iniesta kommentjére
2016. jún. 11. 12:38

Sziasztok!
Én is elkezdtem, tetszik nagyon... szerintem érdekes ez a műfaj...nem értek egyet hogy be kell tolni Jx-el (na jó ellenfél függő :) )
Nincs nagy mintám de szerintem verhető a mezőny a PS-en mikrotéten...a későbbiekben reméljük kiderül feljebb mi a helyzet..
Hol van ps-en kívül jó sng mezőny? kipróbálnám máshol is...
Na de a lényeg jók lennének tapasztalatok akár feljebbről is , mindenképp ezzel szeretnék foglalkozni..
GL

Getzi játék.. party, mpn, 888 érdemes megnézni.

Iniesta
2016. jún. 11. 12:50

Megnézem szerintem a partypokeren ,köszönöm szépen :)

Fiatal
2017. jan. 18. 19:06

Sziasztok!A 6max hyper sng-ban szerintetek van bármi érzékelhető tudás különbség az 1 illetve a 3 dolláros limit között?

Ha nincs akkor mekkora limittől érezni?

gabaj
2017. jan. 18. 20:59

Szerintem van valamennyi, az erősödés szerintem már 7 dollártól kezdődik. Az egyik régebbi edzőm 7 dolláron játszott...

Fiatal
2017. jan. 18. 21:55

Köszi.Konkrétabban, ha nagyon jól megy 1 dolláron, akkor ne tartsak a 3$ limittől?Mert z 1$ t 150bi "mélyen" kezdtem, de megvan a 3 hoz is több BR.
Mi számít mintának és mekkora bankroll ajánlott?

gabaj
2017. jan. 18. 22:36

Szerintem nem kell tartani tőle, bár nekem pont ott úszott el egy csomó, nekem valamiért nem ment, folyamatosan veszítettem. Mínusz 200 BI-nél hagytam abba. A mintát nem tudom, legalább 300 BI ajánlott, ha jól emlékszem.

Élő ügyfélszolgálat