Szerintem aki már lejátszott pár hyp sng-t vagy szatot , találkozik hasonlóval, de szvsz. nem követendő példa pre 30 BB-t berakni J7 o-al:-) Nem érdemes fejtegetni ezt a fajta játékost:-)
Itt aztán érdemes szakmai tanácsokat kérni tőletek :-)
Mekkora mennyiséget lehet letolni havonta 6max hypersng-ból?Egyéni rekordok is érdekelnek.:-)
Sziasztok!
Én is elkezdtem, tetszik nagyon... szerintem érdekes ez a műfaj...nem értek egyet hogy be kell tolni Jx-el (na jó ellenfél függő :) )
Nincs nagy mintám de szerintem verhető a mezőny a PS-en mikrotéten...a későbbiekben reméljük kiderül feljebb mi a helyzet..
Hol van ps-en kívül jó sng mezőny? kipróbálnám máshol is...
Na de a lényeg jók lennének tapasztalatok akár feljebbről is , mindenképp ezzel szeretnék foglalkozni..
GL
Sziasztok!
Én is elkezdtem, tetszik nagyon... szerintem érdekes ez a műfaj...nem értek egyet hogy be kell tolni Jx-el (na jó ellenfél függő :) )
Nincs nagy mintám de szerintem verhető a mezőny a PS-en mikrotéten...a későbbiekben reméljük kiderül feljebb mi a helyzet..
Hol van ps-en kívül jó sng mezőny? kipróbálnám máshol is...
Na de a lényeg jók lennének tapasztalatok akár feljebbről is , mindenképp ezzel szeretnék foglalkozni..
GL
Megnézem szerintem a partypokeren ,köszönöm szépen :)
Sziasztok!A 6max hyper sng-ban szerintetek van bármi érzékelhető tudás különbség az 1 illetve a 3 dolláros limit között?
Ha nincs akkor mekkora limittől érezni?
Szerintem van valamennyi, az erősödés szerintem már 7 dollártól kezdődik. Az egyik régebbi edzőm 7 dolláron játszott...
Köszi.Konkrétabban, ha nagyon jól megy 1 dolláron, akkor ne tartsak a 3$ limittől?Mert z 1$ t 150bi "mélyen" kezdtem, de megvan a 3 hoz is több BR.
Mi számít mintának és mekkora bankroll ajánlott?
Szerintem nem kell tartani tőle, bár nekem pont ott úszott el egy csomó, nekem valamiért nem ment, folyamatosan veszítettem. Mínusz 200 BI-nél hagytam abba. A mintát nem tudom, legalább 300 BI ajánlott, ha jól emlékszem.