Póker Fórum Archívum > Sit&Go > A populáció átlagos tendenciái - Lehetséges, hogy felmérjük?

rockett
2013. aug. 18. 16:58

A populáció átlagos tendenciái - Lehetséges, hogy felmérjük?

Egy ideje rágódok a témán, gondoltam nyitok neki egy topicot. Ismeretlen ellenfelek ellen szeretném alkalmazni, hogy az "átlagos" ellenfél leakjeit használom ki, hiszen a nagy számok törvénye alapján ha egy hibatípus gyakran előfordul, jó eséllyel ez egy random ellenfél ellen is kihasználható dolog lesz (Pl az átlag túl sokat dob cbetre/túl sokat dob 3betre/túl keveset játszik bizonyos pozicióból stb.)

Szóval a kérdés: lehetséges, hogy valamelyik trackerporgrammal (HM1-2 vagy PT4) összegezzük egy adott siteon az összes ellenfelünk handjeit, hogy átlagértékeket kaphassunk?

danfiu
Válasz rockett kommentjére
2013. aug. 18. 17:01

hm2 opponents,summaries egy jo kiindulopont

vadallat
2013. aug. 18. 21:40

pokertableratings-en rendes grafokat raknak ki, hogy te hogy állsz a mezőnnyel szemben, és a mezőny milyen tendenciát mutat...

Krono
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 18. 22:03

pokertableratings-en rendes grafokat raknak ki, hogy te hogy állsz a mezőnnyel szemben, és a mezőny milyen tendenciát mutat...

A ptr-rel a közelében nem jártál a kérdés megválaszolásának.

HM-ben csinálsz egy aliast, és bepakolsz alá csillió embert. (de persze ezt csak manuálisan tudod csinálni, szóval mire mindenkit bepakolsz az eltart egy darabig)

svajcifiu
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 18. 22:55

hm2 opponents,summaries egy jo kiindulopont

így okés

forzadani3
Válasz Krono kommentjére
2013. aug. 18. 22:55

A ptr-rel a közelében nem jártál a kérdés megválaszolásának.

HM-ben csinálsz egy aliast, és bepakolsz alá csillió embert. (de persze ezt csak manuálisan tudod csinálni, szóval mire mindenkit bepakolsz az eltart egy darabig)

pt4-be egyszerűbb, de van erre husng-s video, nem is 1.

misirulez
2013. aug. 19. 5:27

Mindenki CS.

rockett
Válasz misirulez kommentjére
2013. aug. 19. 10:05

Mindenki CS.

erre már én is rájöttem, de érdekel, hogy mennyire :D

SiLenTTwisTeR
2013. aug. 19. 10:30

DragTheBar-on van pont erről egy videó, ahol meg is mutatják, hogy PT4-ben hogy is kell ezt megcsinálni.
Annyi, hogy az 6max+, nem tudom HU-nál mennyire használható.

Van erről egyébként egy 2+2 topik is:
Help - Using PT4 to analyse population tendencies - Heads Up SNG -- Two Plus Two Poker Forums

Maxxxika
2013. aug. 19. 12:06

Egy ideje rágódok a témán, gondoltam nyitok neki egy topicot. Ismeretlen ellenfelek ellen szeretném alkalmazni, hogy az "átlagos" ellenfél leakjeit használom ki, hiszen a nagy számok törvénye alapján ha egy hibatípus gyakran előfordul, jó eséllyel ez egy random ellenfél ellen is kihasználható dolog lesz (Pl az átlag túl sokat dob cbetre/túl sokat dob 3betre/túl keveset játszik bizonyos pozicióból stb.)

Szóval a kérdés: lehetséges, hogy valamelyik trackerporgrammal (HM1-2 vagy PT4) összegezzük egy adott siteon az összes ellenfelünk handjeit, hogy átlagértékeket kaphassunk?

Ki tudod filterezni elvileg az összeset.
HM1:

Pl a cbet-nél:
Position small blind
PFR=true
faced preflop 3bet=false
Flop continual bet made = true
saw turn = false
És az így kapott számot elosztod a "saw turn = false" nélküli eredménnyel, akkor megkapod, hogy hány százalékban dob az átlag ellenfél.
Remélem nem hagytam ki valami filtert.

Élő ügyfélszolgálat