Póker Fórum Archívum > Sit&Go > AJ és QJ 90 fős SNG... mit csinálnátok?

plastikman0
2009. aug. 2. 13:32

AJ és QJ 90 fős SNG... mit csinálnátok?

sziasztok. 2 partyval kapcsolatba érdekelne a véleméyentek...

Hero (AJ - CO) - Hand Import - 08-02-2009 - Poker Hand Replays

mik a lehetőségek? csak az egyik jó? tegyük fel ismeretlenek az ellenfelek a coldcalloló már előtte is csinált ilyet, akkor vakból sqz allinra dobott... nála nem feltételeztem nagyon erős lapot, de AJ lehet neme lég eredeti emelőre nem emlékszek, nem figyelmtem a játékát valószínű feszes játékos...

Hero (QJ - Big Blind) - Hand Import - 08-02-2009 - Poker Hand Replays

végig fezes játszottam az első loosee megmozdulás... az ellenfél az előző coldcalloló...

mika lehetségek? nagyon nagy hiba a pf call? amúgy cska azért adtam meg, mert eszembe jutott a 3d5d v QdJd party a WSOPn...vagy min volt... :D

fejes1988
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. aug. 2. 13:42

Mind a kettő pf ai.

TheManWithNoName
2009. aug. 2. 13:43

QJ-hoz: vakot nem védeni, hanem lopni kell. 27bb-vel visszatolni nem éri meg szerintem QJo-val, szóval nálam ez dobás. Flopon viszont jól játszottad meg.

AJ-t nem tudom, én is dobok inkább, annyira nem erős lap, mint aminek látszik.

plastikman0
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2009. aug. 2. 14:13

kis kiegészítés... FINAL TABLE... pont az SNGk elindítása előtt néztem egy angol oktató videót... és valami ilyesmit mondott hogy kicsit beleemel, hogy blöfföt indukáljon, és Ász magassal lekólázza.... ez egy nagy baromság, vagy mit kellett volna itt tennem?

Hero (A4 - CO) - Hand Import - 08-02-2009 - Poker Hand Replays

és köszönöm a hozzászólásokat...

plastikman0
2009. aug. 2. 14:19

QJ-hoz: vakot nem védeni, hanem lopni kell. 27bb-vel visszatolni nem éri meg szerintem QJo-val, szóval nálam ez dobás. Flopon viszont jól játszottad meg.

AJ-t nem tudom, én is dobok inkább, annyira nem erős lap, mint aminek látszik.

QJval egyetértek hogy megadás rossz, fejes javaslata nem rossz, hisz az arc előtte coldcall után foldolt, ezért egy jó resteal lehetőség, de sjanos néha ilyenkor belefutok egy túlértékelt A9be vagy valami párba... úgyhogy inkább nem toltam vissza...

AJvel kapcsolatba még mindíg nem jutottam döntésre... AQval lazán betoltam volna... AJ szeriintem pont határeset lehet

TheManWithNoName
2009. aug. 2. 16:18

A4-es partiban a 3bb-s preflop emelés sok, chipleader vagy, kb 3-ból 2-szer emelgetned kell (terrorizálni az asztalt), ennél gyengébb lapokkal is, úgyhogy érdemes kevesebb bb-vel operálni.
eras0n-nak optimális resteal stack-je van, nem is értem miért call mellett döntött. Flopon én allin tenném, ha úgyis megadod a reraise allin-t.
Nice suck-out riveren. Remélem behúztad az FT-t.
GL

plastikman0
2009. aug. 2. 16:24

A4-es partiban a 3bb-s preflop emelés sok, chipleader vagy, kb 3-ból 2-szer emelgetned kell (terrorizálni az asztalt), ennél gyengébb lapokkal is, úgyhogy érdemes kevesebb bb-vel operálni.
eras0n-nak optimális resteal stack-je van, nem is értem miért call mellett döntött. Flopon én allin tenném, ha úgyis megadod a reraise allin-t.
Nice suck-out riveren. Remélem behúztad az FT-t.
GL

igen, ez valamiféle "automatikus" mozdulat volt az emelés, én már 50/100 vaktól felfele sokszor csak 2.5 bbt emelek... amikor megnyomtam a raise gombot már gondoltam hogy ez sok, de valamiért nem irtam át...

mostanába rászoktama vicces emelésre 3bbtől lefele... 100/200 nál pl 555ig 150/300nál 777ig :D

amúgy igen behúztam :D a mai nap:

1/18, 15/45, 1/90

audiosultan
2009. aug. 2. 17:26

mostanába rászoktama vicces emelésre 3bbtől lefele... 100/200 nál pl 555ig 150/300nál 777ig :D

az ilyen spórolós arcokat szoktam szét büntetni.

lol
:D grat az eredményekhez

Élő ügyfélszolgálat