egy full ring asztalon 20BBvel UTG AJo sima fold főleg akkor ha ennyi a calling S. egy teljesen beszült asztalon lehetne lazázni... laza asztalon legyél feszes feszes asztalon meg laza de ha már limpeltél akkor a miniraise és egy pár call után az lett volna a minimum hogy rátolod az all int...egy 4 résztvevős partyba nem akarsz AJoval jtászani és bent volt 3*3000 + 1500 +1500= 12000 amit neked el kellett volna lopni egy all innal ...de ha már csak calloltál 13500ba 2000 emelésre call az szerinted erőt sugall? :) :) :) :D én azt modnom raise 10kig aztán check/fold ez a nyilván nem floppolt fulsh-t nem értem...miért nem floppolhat egy fish flusht? már ha a turnig ilyen játékkal jutottál el én azt mondom akkor már ha ilyen olcsón adja a lapot, ez nyilván vagy valami gyenge lap vagy slowplay akkor ez már csak call itt az allinnek már semmi értelme nem volt....
többszörbántam már meg azt hogy valamilyen lappal limpeltem, mitn azt hogy emeltem.... nem is tudom háynszor volt már az mutatásnál hogy, bazki ha emelek preflop ez nem történt volna meg.... mert pl bentmaradt a BB SB stb én azóta szinte állandóan csak emeléssel szállok be, HA UTGbe kapok 55öt inkább emelek v dobok ha esetleg azért necces akkor csak 2,5szereset...de mindeképpen emelek..