AK dobás?
***** Hand 897384525 *****
15.00/30.00 Texas Hold'em (No Limit ) - 2008. január 6. 16:54:18
Holdem (Real /Tournament )
Seat 1: olly-s (1470.00)
Seat 2: outofmoney (2265.00)
Seat 3: kloqaberg (1155.00)
Seat 4: Evangels (1455.00)
Seat 5: Kormi88 (1425.00)
Seat 6: dolcegabba (1200.00)
Seat 7: readie (1200.00)
Seat 8: Letting (1500.00)
Seat 9: loukku (1095.00)
Seat 10: ji6ev76 (2235.00)
readie post SB 15.00
Letting post BB 30.00
** Deal **
olly-s [N/A, N/A]
outofmoney [N/A, N/A]
kloqaberg [N/A, N/A]
Evangels [N/A, N/A]
Kormi88 [Kc, Ac]
dolcegabba [N/A, N/A]
readie [N/A, N/A]
Letting [N/A, N/A]
loukku [N/A, N/A]
ji6ev76 [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
loukku Fold
ji6ev76 Call 30.00
olly-s Fold
outofmoney Fold
kloqaberg Call 30.00
Evangels Fold
Kormi88 Raise to 90.00
dolcegabba Call 90.00
readie Call 90.00
Letting Call 90.00
ji6ev76 Call 90.00
kloqaberg Fold
*** Flop(Board): *** : [10d, 2s, As]
*** Bet Round 2 ***
readie Check
Letting Bet 300.00
ji6ev76 Fold
Kormi88 Call 300.00
dolcegabba Fold
readie Call 300.00
*** Turn(Board): *** : [10d, 2s, As, 5d]
*** Bet Round 3 ***
readie Check
Letting Bet 510.00
Kormi88 Fold
readie Fold
*** Showdown *** : Rake: 0.00 Total Pot: 1380.00
olly-s Fold Win: 0.00
outofmoney Fold Win: 0.00
kloqaberg Fold Win: 0.00
Evangels Fold Win: 0.00
Kormi88 Fold Win: 0.00
dolcegabba Fold Win: 0.00
readie Fold Win: 0.00
Letting By default Win: 1380.00
loukku Fold Win: 0.00
ji6ev76 Fold Win: 0.00
Aztán a gyerek azt mondta, hívnom kellett volna, de a lapjait nem mutatta.
Tényleg érdemes lett volna? (Ez még a meccs elején volt.)
(Csatoltam képként is, ha valaki úgy szereti. :))
Mivel ez egy verseny, én már flopon igen erőteljesen rátoltam volna...
Mivel ez egy SnG ezért el kell engedni a flopon, imo.
Ugy tudom, h az SnG-ket a végén kell megnyerni a magas vakos short stack-jatéknál. Az elején nem nagyon érdemes kockáztatni, csak ha nagyon jó lapod van akkor kell bepakolni a pénzt, ez pedig egy 5-way potban a TPTK-ról nem igazán mondható el. Az indok az, h attól, h felduplázól nem nő 2szeresre a győzelmi esélyed, ha viszont vesztesz kiesel. Azaz a rosszabb esetben elbukod a nevezési díjat, még a jobb esetben nem lesz annyi zsetonod, h az megérne 2nevezési díjat.
Ha komolyabban akarsz SnG-zni, akkor sztem olvass utána az elméletének, én csak belekontárkodtam ebbe a műfajba, de annyira nem keltette fel az érdeklődésem.
Ez egyébként 3€-s SnG, itt elég lazán játszanak, ezért is adtam meg.
Egyébként olvasgatok SnG-ről. Nagyjából csak ezt szoktam mostanába játszani, mert MTT-re nincs idő, CG meg nekem nem tetszik a különböző buy-in-ek miatt.
Egyenlőre megy, még nem fektettem be pénzt. (Bár ehhez az elején nem kis szerencse kellett, a freerollon szerzett 1$-ból első tornámon lett 30$. :D)
Most 80€-nál tartok...
Mivel ez egy SnG ezért el kell engedni a flopon, imo.
Ugy tudom, h az SnG-ket a végén kell megnyerni a magas vakos short stack-jatéknál. Az elején nem nagyon érdemes kockáztatni, csak ha nagyon jó lapod van akkor kell bepakolni a pénzt, ez pedig egy 5-way potban a TPTK-ról nem igazán mondható el. Az indok az, h attól, h felduplázól nem nő 2szeresre a győzelmi esélyed, ha viszont vesztesz kiesel. Azaz a rosszabb esetben elbukod a nevezési díjat, még a jobb esetben nem lesz annyi zsetonod, h az megérne 2nevezési díjat.
Ha komolyabban akarsz SnG-zni, akkor sztem olvass utána az elméletének, én csak belekontárkodtam ebbe a műfajba, de annyira nem keltette fel az érdeklődésem.
hol játszol?
Ez egyébként 3€-s SnG, itt elég lazán játszanak, ezért is adtam meg.
A korai szakaszban legyél Tight!Dobáld a lapokat,felesleges generálnod a necces szituációkat,ahol esetleg otthagyhatod a stacked felét,rosszabb esetben kiesel:S
A lényeg ,h minél beljebb juss a versenyben!
Én személy szerint csak az 50/100-as vakszinten ébredek!Ekkor kezdem + az aggro játékom!1.jobb esetben már kiestek páran 2.itt a sok fish nagyon befeszül,így tiszta az út előtted 3.Már megéri lopkodni!
És a legfontosabb!!:hogy figyeld az ellenfeleid,ki hogy licitál stb!De kihangsúlyoznám a calling stationok időben történő felismerése!Sok pénzedbe kerülhetnek…..
A lényeg ,hogy ezeken a versenyeken az nyer (hosszútávon) akinek jobb a Short Stack játéka!És elég aggo/tökös hozzá!A másik a jó HU játék!Ha ez nem megy,akkor sok pénztől esik el az ember…:S
De ha már játékba keveredtél,akkor érdemes nagyobbat emelni preflop!Ekkora emelésre nem hátrál meg senki!És nem hiszem h AK-val szeretnél egy sok résztvevős partiban játszani!:)
Flopon fold!Callal nem tudsz meg semmit az ellenfeled kezét illetően és egyértelmű,hogy a további utcákon is betelni fog!Mindig döntsd el előre h végig mész-e a lapoddal,mert így csak otthagyod a pénzed neki,ha nem javulsz!Szóval itt fold!Mert ha ráemelsz erősen pot comited vagy!
Bazz most nézem h ez már 100éve történt!:D:D:D:D
Mind1......
Újabb 100 évre rá válaszolok. :)
Azóta sokat okultam. Azért preflop egy AKs-t nem dobnék el egy 3€-os versenyen. Talán 150-re emelnék.
Flopon meg így, hogy 5-way pot lett, persze dobnék.
Igen, akkor még Paradiseon játszottam. De ott viszonylag jók az ellenfelek, és a szoftverek sem támogatják, szóval már Titanon játszok.