AQs cutoff -1-ben, hogyan jatszottatok volna?
SB 700 BB 1.500
En cutoff -1-ben talalok egy AQs-t.
Elottem egy megadas. Betolok egy 8.000-es emelest.
Mogottem eggyel call (stackje ezutan 21.000), oszto hosszu-hosszu gondolkodas utan call (stackje ezutan mar csak 16.000), SB es BB fold, korabbi egy megado is fold. Nekem ezen felul 19.000-em maradt.
Pot: 27.700
Flop 9 4 2, 2 kor 1 karo (nalam mindket lap karo).
Flop play???? (elso beszelo vagyok, en voltam az aggresszor)
SB 700 BB 1.500
En cutoff -1-ben talalok egy AQs-t.
Elottem egy megadas. Betolok egy 8.000-es emelest.
Mogottem eggyel call (stackje ezutan 21.000), oszto hosszu-hosszu gondolkodas utan call (stackje ezutan mar csak 16.000), SB es BB fold, korabbi egy megado is fold. Nekem ezen felul 19.000-em maradt.
Pot: 27.700
Flop 9 4 2, 2 kor 1 karo (nalam mindket lap karo).
Flop play???? (elso beszelo vagyok, en voltam az aggresszor)
Én betolnám az összes pénzt. Ilyen shortstack játéknál nem nagyon érdekelne már, hogy milyen flop jött. Amúgy ehhez nem nagyon értek, szóval kiváncsi leszek, ki mit mond.
Rossz flop jött, viszont benn van a stackünk majdnem harmada, ha elbukom a partit, akkor 10M alatt vagyok, a pottal viszont duplázok esetleg.
D hosszú gondolkodását nem tudjuk mire vélni.
A vakok dobtak, tehát D-nak vagy szetje van, vagy van esélyem nyerni, ezt ennyi zsetonnal nem tudom kideríteni.
Így - bár nem tudom, hogy jó dolog-e -, de nyerni akarok, allin (egyetértek kanrich mesterrel).
Hat gyerekek, en betoltam az ollet, meghozza gondolkodas nelkul.
Mellettem ulo ember szinten megadta, es a dealer is, azonnal.
Mutatas:
Cutoff: JJ
Dealer: 44
Dealer persze floppolt egy set-et, az en 47%-om meg bejott riverre, igy a JJ-t lenyomtam, de min. stack-em maradt (6e).
Szerintetek AQ-val all-int kellett volna tolni? (most mar igy utolag igy erzem; de amit viszont biztosan erzek, az az, hogy JJ-vel a kezemben ollet nyomok a srac helyeben preflop, mert igy neki is csak 35% korul maradt az eselye egy 3-way potban)
Hat gyerekek, en betoltam az ollet, meghozza gondolkodas nelkul.
Mellettem ulo ember szinten megadta, es a dealer is, azonnal.
Mutatas:
Cutoff: JJ
Dealer: 44
Dealer persze floppolt egy set-et, az en 47%-om meg bejott riverre, igy a JJ-t lenyomtam, de min. stack-em maradt (6e).
Szerintetek AQ-val all-int kellett volna tolni? (most mar igy utolag igy erzem; de amit viszont biztosan erzek, az az, hogy JJ-vel a kezemben ollet nyomok a srac helyeben preflop, mert igy neki is csak 35% korul maradt az eselye egy 3-way potban)
Varom a visszajelzeseket.
UI: Utalom az AQ-t, ezert nem toltam all-int vele.
Szerintem túl nagyot emeltél preflop, ilyen stackkek mellett elég lenne egy 5000-es emelés is és akkor nem leszel committed a flopra.
Szerintem alapvetően ott mentek el a dolgok, hogy 1500-as nagyvaknál túl nagyot emeltél preflop, hiszen betettél 8000-et, és a két megadóval gyakorlatilag potfüggő lettél. Én előttem egy limpelővel kb. 5000-5500-ig emeltem volna, ami ugyan lehet, hogy behozza az eredeti limpelőt is a potba (így négyen leszünk), de flop után nem érzem azt egy ilyen board mellett, hogy erőlködnöm kellene. Ha a visszafogott preflop emelésre a JJ pushol, és mindenki más dob, akkor azt viszont megadnám.
Sztem az emelessel nem volt baj: 1500-os vak, ha nincs limpelo, akkor is 6-ig emeltem volna (ultralaza/megados asztal), de 1 limpelovel 8-ig sztem nem rossz. Abban total igazad van, hogy igy pot committed lettem (stack 30%-a ment be), de AQ-val utalok all-int tolni...
Valszeg en sem jatszottam optimalisan, de a JJ-t egyaltalan nem ertettem. 44 szerintem szinten spekulativ, de a korulmenyek miatt ertheto/elfogadhato.
Sztem az emelessel nem volt baj: 1500-os vak, ha nincs limpelo, akkor is 6-ig emeltem volna (ultralaza/megados asztal), de 1 limpelovel 8-ig sztem nem rossz. Abban total igazad van, hogy igy pot committed lettem (stack 30%-a ment be), de AQ-val utalok all-int tolni...
Valszeg en sem jatszottam optimalisan, de a JJ-t egyaltalan nem ertettem. 44 szerintem szinten spekulativ, de a korulmenyek miatt ertheto/elfogadhato.