Póker Fórum Archívum > Sit&Go > CantusPutnok Betsson challenge, 2011. június

Littlemage
Válasz ancsa1975 kommentjére
2011. jún. 4. 11:20

ha esetleg csak 5000 pontot sikerül gyűjteni akkor bukom a bónuszt vagy megkapom a rám eső részt?

2 honap van ra, hogy kijatsszd a bonuszt. Ha csak 5k pontnyi bonuszt szeretnel kijatszani, akkor annyi penzt fizess be (kb 625), s annyi lesz az fd bonuszod, ha jol gondolom. erre azert kerdezz ra pontosan. utana meg fizethetsz be, mert gondolom ez nem olyan tul sok 22 dolcsis sngkhez :)

boci23
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. jún. 4. 12:00

Egy stratégiai jellegű kérdés jutott eszembe így a reggeli session közben: mennyire hasonló a push-fold vakszint egy MTT-hez? Nálam általában MTT közben 15bb alatt megy a push/fold, itt turbó Sng-ken viszont elég hamar elérjük ezt a szintet, és mondjuk vagyunk még pl. 5-max esetén az ötből általában hárman-négyen.

Közben véget ért a session, kellemes 5/0. Good morning Ongame.

felejtsd el a 15BBs pusht itt sztm. épp bonuszvadászat végéhez közeledem ongamen, de vicc a mezőny meg amit leszívat néha a szoftver is :) kell hozzá idegzet. a pushokat J6oval is könnyedén callolják, nem ritka az első handes Jx Kx allin callolás sem. Próbáld megtalálni mi megy igazán neked, játszottam 5max 10 max don-tól kezdve még coinflippet is :P :D mire megtaláltam melyik fexik nekem és profitot is tudok realizálni.. GL

A7X
Válasz boci23 kommentjére
2011. júl. 15. 2:56

Igaz, hogy én micro limiten tolom, de amit itt művelnek... A pushnál kb. mindennel megadnak. A mai legszebb KK vs. 56o. Volt egy olyan playa is aki HU-ban minden körben AI ment. Ő vezetett, de végül sikerült legyűrni:D

CantusPutnok
Válasz A7X kommentjére
2011. júl. 15. 7:36

Tegnap hálisten teljesítettem a pörgetést, azóta már Starson csücsül a rollom és 2.50-es 180-asokat fogok tolni a megmaradt pénzből. A pénz nagy részét egyébként levettem.

Vicc az ongame.

Galambos Tarzan
Válasz A7X kommentjére
2011. aug. 12. 16:38

Igaz, hogy én micro limiten tolom, de amit itt művelnek... A pushnál kb. mindennel megadnak. A mai legszebb KK vs. 56o. Volt egy olyan playa is aki HU-ban minden körben AI ment. Ő vezetett, de végül sikerült legyűrni:D

Az ilyeneknek örülni kell! Ebből van a profit. Ha mindenki Nash szerint pusholna és adna meg, akkor játszana egyszerre több ezer jó SNG reg, és senki nem keresne vele semmit.

Galambos Tarzan
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. aug. 12. 16:40

Tegnap hálisten teljesítettem a pörgetést, azóta már Starson csücsül a rollom és 2.50-es 180-asokat fogok tolni a megmaradt pénzből. A pénz nagy részét egyébként levettem.

Vicc az ongame.

Szerintem addig jó, amíg ilyen vicc. Még egy ilyen gyenge mezőny nincsen online sngken, szóval itt kell tudni nyerni.

Élő ügyfélszolgálat