ha esetleg csak 5000 pontot sikerül gyűjteni akkor bukom a bónuszt vagy megkapom a rám eső részt?
Egy stratégiai jellegű kérdés jutott eszembe így a reggeli session közben: mennyire hasonló a push-fold vakszint egy MTT-hez? Nálam általában MTT közben 15bb alatt megy a push/fold, itt turbó Sng-ken viszont elég hamar elérjük ezt a szintet, és mondjuk vagyunk még pl. 5-max esetén az ötből általában hárman-négyen.
Közben véget ért a session, kellemes 5/0. Good morning Ongame.
Igaz, hogy én micro limiten tolom, de amit itt művelnek... A pushnál kb. mindennel megadnak. A mai legszebb KK vs. 56o. Volt egy olyan playa is aki HU-ban minden körben AI ment. Ő vezetett, de végül sikerült legyűrni:D
Tegnap hálisten teljesítettem a pörgetést, azóta már Starson csücsül a rollom és 2.50-es 180-asokat fogok tolni a megmaradt pénzből. A pénz nagy részét egyébként levettem.
Vicc az ongame.
Igaz, hogy én micro limiten tolom, de amit itt művelnek... A pushnál kb. mindennel megadnak. A mai legszebb KK vs. 56o. Volt egy olyan playa is aki HU-ban minden körben AI ment. Ő vezetett, de végül sikerült legyűrni:D
Tegnap hálisten teljesítettem a pörgetést, azóta már Starson csücsül a rollom és 2.50-es 180-asokat fogok tolni a megmaradt pénzből. A pénz nagy részét egyébként levettem.
Vicc az ongame.