Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Csalás vagy WTF?

Polacheck
Válasz ceewyl kommentjére
2010. jan. 12. 20:04

Szerintem sem egyértelmű a dolog. Civilnek igaza van, ha valakik összejátszanak, akkor az egyik emel, a másik foldol csendben.

CantusPutnok
Válasz Polacheck kommentjére
2010. jan. 12. 21:04

Hát nem tudom... Mindenesetre elég érdekes, hogy egy 1BB-s shortynak eldobja riveren az illető a kártyáit egy végigcheckelt boardon... Nem éreztek ebben szándékosságot a bigstack részéről?

ceewyl
Válasz CantusPutnok kommentjére
2010. jan. 12. 21:59

Nem éreztek ebben szándékosságot a bigstack részéről?

Nem.

ZoliHUN
Válasz ceewyl kommentjére
2010. jan. 12. 22:12

Ha össze akartak volna játszani, akkor elég, ha golfker betel valamelyik utcán, argo pedig dob.

Megnéztem PPL-en, nem játszottak együtt korábban.

Argo amúgy stabil vesztő, nem annyira meglepő egy ilyen move tőle.

Attól még simán összejácchattak szerintem...Sőt! Írj a supportnak, nem fog történni kb. semmi:), megnyugszik a lelked és az élet megy tovább...

NitroHUN
Válasz ZoliHUN kommentjére
2010. jan. 12. 22:19

Simán lehet, hogy 87 szerű lap volt nála, tudta, hogy showdownban nem tud nyerni, ilyen stack mellett meg nem tud blöffölni.

basketboy03
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2010. febr. 6. 21:52

Miért lenne ez csalás, én is csináltam már ilyet mikor biztos voltam benne hogy veszítek, akkor inkább check helyett foldoltam, hogy ne lássák milyen lappal akcióztam.

Hááát... én azt mondom hogy ha bedobod mutatás nélkül, ugyanúgy leveszik a többiek hogy csapnivaló lapod volt, ráadásul ha ilyet csinálsz a többiekben felmerülhet az, hogy összejátszol valakivel. Mint a mellékelt ábra mutatja...

Macko1
Válasz basketboy03 kommentjére
2010. febr. 7. 18:53

Everesten mindennapos az openfold :)
kacagunk is rajta jókat

basketboy03
Válasz Macko1 kommentjére
2010. febr. 7. 22:56

Everesten mindennapos az openfold :)
kacagunk is rajta jókat

Jaja, én is ott játszom. Mondjuk megvan az openfold előnye is. Könnyen megtéveszthető vele az ellenfél.

pindrokk
Válasz basketboy03 kommentjére
2010. febr. 8. 1:42

Jaja, én is ott játszom. Mondjuk megvan az openfold előnye is. Könnyen megtéveszthető vele az ellenfél.

Hogy téveszted meg azzal, h openfoldolsz?

jabyga
Válasz pindrokk kommentjére
2010. febr. 8. 12:37

Nincs benne semmi csalás. Én is szoktam ilyet csinálni. Élőben is, és még soha nem gyanusitottak meg.

Élő ügyfélszolgálat