Egy szokványos hand mögötti érdekes kérdés, regek resteal, és all-in call range-e
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.50+$0.25
Stacks:
UTG m213ti (1,445)
UTG+1 rockama (2,135)
MP1 fafifoernik (1,385)
MP2 Big_Tommek11 (2,495)
CO Hero (1,465)
BTN pedrinha315 (1,465)
SB Belarus1988 (1,760)
BB beliy003007 (1,350)
Blinds: 50/100
Pre-Flop: (150, 8 players) Hero is CO :ah: :qs:
4 folds, Hero raises to 250, pedrinha315 raises to 1,400, 2 folds, Hero goes all-in 1,465, pedrinha315 goes all-in 65
Flop: :jh: :9h: :6d: (3,080, 2 players, 2 all-in)
Turn: :9s: (3,080, 2 players, 2 all-in)
River: :jd: (3,080, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: 3,080
Hero shows two pair, Jacks and Nines
:ah: :qs:
pedrinha315 shows two pair, Jacks and Nines - lower kicker
:8s: :8c:
Hero wins 3,080 (net +1,615)
pedrinha315 lost 1,465
A kérdésem az lenne, hogy egy sima regnek ilyen helyzetben kb. mi a resteal, ésa calloló range-e, mert az AQ-val sztem jobban megérte itt resteal-t indukálni, mint all-in menni.
Várom a hozzászólásokat!
Szvsz 14-15 bb deepen nem fognak lightan resteal allin menni ezen a téten.
De egy regnek valami ilyesmi: 22+,78s+, JT+
Calloló range-t mire érted? Ha egyből pusholsz, vagy ha te mennél resteal allin?
Szvsz 14-15 bb deepen nem fognak lightan resteal allin menni ezen a téten.
De egy regnek valami ilyesmi: 22+,78s+, JT+
Calloló range-t mire érted? Ha egyből pusholsz, vagy ha te mennél resteal allin?
Nem calloznak sokkal tightabban szvsz. Nem hiszem, hogy nagyon-nagy differencia lenne az openpush és a r/c közt itt, bár a 3 resteal stack miatt lehet, hogy jobb a raise/call, csak benne van az is, hogy nem tudják mi az a resteal stack, és még coldcallolhatnak is:) Mindenesetre szerintem nagy hibát nem tudsz elkövetni ebben a handben.
Szerintem push > r/c
Van jópár elvetemült, aki pl. Axs, Axo-val meglsi a floppot, és dob, ha nem talált, de viszont az AI-t is callolná, és úgy már nem igazán tud dobni, akkor sem ha nem találta el a flop :D
pre push
Szerintem push > r/c
Van jópár elvetemült, aki pl. Axs, Axo-val meglsi a floppot, és dob, ha nem talált, de viszont az AI-t is callolná, és úgy már nem igazán tud dobni, akkor sem ha nem találta el a flop :D
azok meg nem fognak lightan visszabaszni raisere se, szal tökmind1 mit csinálsz...
Mind3 ember mögöttem reg volt, eddig a leglazább közülük 6/6-ot játszott
Ezen a limiten tipikus az ilyen ember, nagyon könnyen kiismerhető. természetesen ha van egy benézegető is mögöttem, akkor pre push. Viszont így nagyobb EV-t látok ebben. Így is jobb a push?
engem is mindig elragad az a dolog, hogy csak raiselek, mert akkor többet nyerek. de nem nyerek többet, mert nem talál el a flop, és cseszhetem az egészet. jobb a push.