Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Élő verseny,AJo vs ?

technoinside
Válasz Gabson kommentjére
2009. máj. 3. 17:17

LOL

ez teljesen standard szitu
pre fold? remélem ezt senki nem gondolta komolyan
jól játszottad meg, legközelebb arra figyelj oda hogy a cbeted ne pot méretű legyen mert így elég sok zsetont kidobálsz fölöslegesen.

Gabson
Válasz technoinside kommentjére
2009. máj. 3. 17:21

Köszi a gyors választ,igyekszem :)

pindrokk
Válasz Gabson kommentjére
2009. máj. 3. 18:15

6 handed emelni kell egyértelműen Co-ról AJ-től jóval gyengébb lapokkal is, ne hallgass azokra akik openlimpelni akarnak CO-ról. Ha meg minden párral calloznak az +++++EV

plastikman0
Válasz pindrokk kommentjére
2009. máj. 3. 20:26

Azzal a 6an vagyunkal van valami kis probléma... 2 vak+ UTG + több limp (minumum 2) + CO +BU = min 7 fő nem irtad le hogy menyire deepen vagytok... A floppon teljesen fölösleges volt ekkorát emelni, ha Qja van akkor megad vagy visszaemel J10 pozícióból call ismételten... Mit csinálsz turnön ha nem jön semmi? EZ itt bet ~ 300 Turn: nem hiba a check, de a 2esnél jobb lap nem is jöhetett volna hogy tovább hívjál...

technoinside
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. máj. 3. 20:32

Azzal a 6an vagyunkal van valami kis probléma... 2 vak+ UTG + több limp (minumum 2) + CO +BU = min 7 fő nem irtad le hogy menyire deepen vagytok... A floppon teljesen fölösleges volt ekkorát emelni, ha Qja van akkor megad vagy visszaemel J10 pozícióból call ismételten... Mit csinálsz turnön ha nem jön semmi? EZ itt bet ~ 300 Turn: nem hiba a check, de a 2esnél jobb lap nem is jöhetett volna hogy tovább hívjál...

"Ha Q-ja van megad" "2esnél jobb lap nem is jöhetett volna hogy tovább hívjál"

Ez így elég gáz nem? Minek hívjon ha a Q úgyis megad?

Gabson
Válasz technoinside kommentjére
2009. máj. 3. 20:46

Bocsánat, a "többi"-ért, egy limpelt, 6-an voltunk...azért rémültem meg a kettestől,mert az nem segithette, emelt,ezért gondoltam kész keze van,vagy jól kiblöffölt, mindenesetre nem akartam több zsetont áldozni rá. Hogy mennyire voltunk deepek?nem igazán 50-70BB.

Élő ügyfélszolgálat