Élő verseny, J set bajban
Sziasztok. Kíváncsi vagyok, hogy ti mit csináltatok volna, illetve hogy nekem mit kellett volna tennem ebben a szituációban:
Asztal 8 fő, vakok 100/200.
UTG (7000zseton)call-200, ÉN(8000zseton)(K♣J♠) call-200, SB-ig mindenki dob, ő kiegészít-100, BB-check.
FLOP:A♥J♦J♥
-SB-check, BB-check, UTG-check, ÉN bet-600, UTG-call
TURN:4♥
-UTG-check, ÉN bet-1000, UTG raise-4000-ig, ÉN-???
Ha a 7000-ből ugye limp+flop hívásod megadja, marad neki 6200. Ha ennyiből check raise-t játszik 4000-ig, akkor szerintem elég valószínű, hogy szín van nála.
Pre limpnél még a fold is jobb
Jó ez így, turn fold
Jah persze ezt én is kifelejtettem, hogy azért preflop lehetett volna emelni.
Ellenfélről valami infó?
fish? laza? feszes? limpmester?
egy limp után ez a lap ilyen korai helyről nem ér meg emelést, meg limpet se...én eldobtam volna, főleg mivel nem egyszínű a turnön ez meg sima fold... amúgy meg lehet blöff, de azért nem próbálnám ki :D most nem értem miért emelne 4000ig 6200ból ha szine van mostha kap egy callt akkor 2200őt átment a riverre? ennek semmi értelme ha alacsony szine van akkor all in ha meg erős akkor meg raise 2500 v all in szerintem blöfföl és hagyni akar magának egy kis zsetont hogyha besülne akkor még bent maradjon, szerintem ez csak a gyenge 1000es emelére reakció bár ez csak az én ondolat menetem
Én preflop emeltem volna vele, és akkor talán elkerülhető lett volna a helyzet. Amúgy turn fold.
Ellenfélről valami infó?
fish? laza? feszes? limpmester?
Gyenge, limper, flush-húzókkal,illetve nyitott sorokkal riverig elkisér,second párral is végigmegy és néha fogfájósan elenged egy bottom párt turnon,esetleg riveren, de nem ritka,hogy már flopon :D:D:D
Egyébként én is bedobtam. Mint később elmondta,A♠10♥ volt nála...plastikman0 jól readelt :) :)
Gyenge játék volt a limp, de ebből a pozból nem akartam emelni vele, ismerve az ellenfeleket, nem számítottam nagy preflop csatákra, így gondoltam olcsón megnézem a flopot...mint kiderül,még sem lett olyan olcsó:)
Gyenge, limper, flush-húzókkal,illetve nyitott sorokkal riverig elkisér,second párral is végigmegy és néha fogfájósan elenged egy bottom párt turnon,esetleg riveren, de nem ritka,hogy már flopon :D:D:D
Egyébként én is bedobtam. Mint később elmondta,A♠10♥ volt nála...plastikman0 jól readelt :) :)
Gyenge játék volt a limp, de ebből a pozból nem akartam emelni vele, ismerve az ellenfeleket, nem számítottam nagy preflop csatákra, így gondoltam olcsón megnézem a flopot...mint kiderül,még sem lett olyan olcsó:)