Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Élő verseny, osztott 88, mit rontottam el?

Champion41
Válasz V.Peti kommentjére
2009. ápr. 26. 23:57

hát nemtom sztem nem feltétlen kell ilyen helyzetben mindenképp betolni preflop
sztem határeset sok midnentől függ pozi+ellenfelek stackje stb.
de 600ig hívni itt már sztem hiba akkor már inkább limp és akkor még elengedheted,vagy tleg push

matusow88
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. ápr. 27. 0:10

Szerinted milyen a szinvonal ha K4sel beszállnak? Nekik magyaráhatod a +EV-t... Megkérdezik majd miylen nyelven beszélsz...Meg az agresszív pókert....Emelsz és kapsz majd egy kör call-t J9 83 K3 as lapokkal :D

ez így igaz, az élőben játszók 90%-a teljesen agyhalott tournament terén :D
komolyan, nem akarom elhinni, majdnem minden parti így megy: pl. 500-as vakoknál valaki raise 1000-ig, call, call, call, egy negyedik mondja, legyen 2000-ig, call, call, ezután meg valaki benyögi a 4 ezres emelést és így tovább... :)

plastikman0
Válasz matusow88 kommentjére
2009. ápr. 27. 0:16

Egyik kedvencem én ülök BBn, 10 fős asztal, közepesen magas vakok, körlimp, majd kisvakból jön a miniraise :D

Gabson
Válasz plastikman0 kommentjére
2009. ápr. 27. 0:25

Köszönöm a véleményeket. Egyébként hatan voltunk az asztalnál és...hát hogy is fogalmazzak... a játékosállomány a gyengébbnél is gyengébb volt. Nem hogy a +EV-et nem értik, hanem azt az egyszerű szót sem, hogy "PREFLOP" :) :) :) Tehát a színvonal a béka segge alatt volt/ van. Nekem csak volt,mert nem fogok velük sokat játszani már.
Fogok még remélhetőleg sok handet betenni megvitatásra,mert szeretnék fejlődni. Élőben játszok gyakrabban (heti 3-4 X 4-5óra). Ha tudnátok segíteni,hogy melyik terembe utaljak fel pénzt,(és kezdetnek mennyit) azt megköszönném. Pokerstarson volt freerollból összekuporgatott pénz,amit feltornáztam 80$-ig, ami sajnos lement, kölcsönkértek (én persze adtam . . . ) és a BK-t sem kezeltem úgy ahogy kellett volna, sok mákolás miatt tilt, szóval gagyi voltam.

Gabson
Válasz Gabson kommentjére
2009. ápr. 27. 0:31

Ha OFF volt a pokerterem kérdés,akkor bocsánat.

technoinside
2009. ápr. 27. 1:09

még azt nem ártott volna ha leírod h mennyi zsetonnal kezdtetek, többieknek mennyije lehetett nagyjából, de amúgy pre push

Gabson
Válasz technoinside kommentjére
2009. ápr. 27. 1:28

3000 zsetonnal, sb-bb 25-50, vakemelkedés 25 perc.

technoinside
2009. ápr. 27. 1:39

3000 zsetonnal, sb-bb 25-50, vakemelkedés 25 perc.

hm, érdekes arányok

ThxLittleFish
2009. ápr. 27. 1:46

Szerinted milyen a szinvonal ha K4sel beszállnak? Nekik magyaráhatod a +EV-t... Megkérdezik majd miylen nyelven beszélsz...Meg az agresszív pókert....Emelsz és kapsz majd egy kör call-t J9 83 K3 as lapokkal :D

miért kéne magyarázni?

ez a 600-ig emelés a legrosszab dolog volt amit tudtál tenni...
push preflop

ha pénzt szeretnél keresni a pókerrel nem javaslom, hogy befizess még bárhova is... inkább olvass könyveket cikkekt fórumokat nézz videokat egyszóval tanulj...

Rolii
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. ápr. 27. 19:10

a limp gyenge játék, a mai agresszív pókerben kb semmi értelme. valóban a pf shove a legjobb, és ha azt callolja, egészségére, de te +EV-s döntést hoztál.

teljesen igaz,hogy a mai agresszív pókerben a limp gyenge és felesleges,de egy ilyen otthoni partiban a játék egyáltalán nem agresszív,viszont ha pf probálsz izolálni,akkor elég hamar pothoz kötött leszel,akármilyen c-bettel kommitálod magad,és koránt sem biztos hogy heads-up sikerül maradni az egyik limpelővel. Szerintem a pf push is jó,de a limpeléssel sincs semmi gond,a 88-nak még van postflop showdown értéke,ha meg setet floppolsz,akkor egy ilyen multiway potban lehet mazsolázni...:)

Élő ügyfélszolgálat