Magyarázat: 10-ből kétszer szettet floppolsz, amit ha jól játtszol meg, kifizet.
Ez sng-n sima allin.
10-ből nem floppolunk 2-szer setet, hanem csak 8-ből 1-szer.
10-ből nem floppolunk 2-szer setet, hanem csak 8-ből 1-szer.
itt nem az krédés jó e a resteal szituáció hanem az, hogy megéri a kockázatot
én erre gondoltam...
mert ha kiesel olyan mintha elsőnek estél volna ki... semmit nem kapsz.... és ha megnyered ha éppenséggel megad vagy amit restealel elviszel akkor mennyivel vagy előrébb $EVben.... mert nem ugyanaz mint a chip EV
ha nyersz nem azt jelenti, hogy nem eshetsz még ki 4diknek vagy jobb leszel 3diknál biztosan....
"ha kiesel olyan mintha elsőnek estél volna ki... semmit nem kapsz" - ez igaz az eredeti emelőre is, éppen ezért nagyon kevés lappal adhat meg, ha helyesen játszik. Megéri a kockázatot, mivel irgalmatlan tág range-el emel korongról, és nagyon kevés lappal adhatja meg a rr-t, mert ha elveszíti az allint, akkor marad 1,25 vak előtte.
Amúgy, meg miszerint "jó eséllyel flippet játszol, ha megad", ez nem igaz. Jó eséllyel dobatsz óriás FE-vel, a többi esetben meg 50%,hogy fifty-fifty és 50%,hogy 1:4-et játszol.
+ 4handed hátsó pozíciós emelésre nem betolni egál stackeknél (optimális resteal bb-vel, bubbleban...) nem óvatos, hanem nit játék, márpedig agresszív a nyerő játék.
Valaki nem játszik everesten kis tétes sng-ket? Rendkívül sokszor adják meg flop után a szinte esélytelen lapra az all in-t, és rendkívül sokszor megvernek ezekben a helyzetekben. Ilyenkor szokott megfordulni a fejemben hogy tisztességes játék folyik-e.
Valaki nem játszik everesten kis tétes sng-ket? Rendkívül sokszor adják meg flop után a szinte esélytelen lapra az all in-t, és rendkívül sokszor megvernek ezekben a helyzetekben. Ilyenkor szokott megfordulni a fejemben hogy tisztességes játék folyik-e.
És ez hogy jön ebbe a topikba? (amúgy sehova, de ide különösképp nem kéne)
Ok, Zehy.
De nekem az ilyen partik is elég "érdekesek", ugyanis halottam már olyanokról, hogy bizonyos pénzért cserébe előre látják a turn-t meg a river-t.