Póker Fórum Archívum > Sit&Go > FeketeS, alias HungaryFish14 SnG tevékenykedése

FeketeS
Válasz boci23 kommentjére
2010. aug. 23. 23:19
FeketeS
2010. aug. 23. 23:20

60/120nál hívok előről 240ig AQs-el, amire hátulról jön egy relative feszes emberkétől egy min3bet 480ig. Itt call fold or allin? 7en még.

360-ig hívj, így fold

petozso
Válasz FeketeS kommentjére
2010. aug. 23. 23:30

válaszok

Hand History Session (6 Hands) - submitted 08/23/10 - 16:19 pm - Poker Hand Replays

Az uccsó adag

Az elsőt szerintem el lehetett volna még engedni, azok ellen amikkel visszatolja nagyon kevéssel szemben vagy elöl szerintem (AQ-AKo, AJs+, ezek ellen is flip, többi ellen hátul vagy )
Ráadásul ha fdűűdobsz még akkor is bőven jó a stacked, így viszont belesüllyesz az átlagba.

2. sztem jó

3.-at nem nagyon értem, 240ért kockáztatod az egész stacked, egy kisebb RR is elég lett volna sztem ahonnan még van kiút a partiból.

4. dettó

5. itt én flopon de min turnon rraiseltem volna, ha visszaemel akkor könynne dobhatunk, viszont van FE. Így h csak callolgatsz kb ingyenlapokat adsz neki.

6.Nemtom, hogy volt-e read, én nem hiszem, hogy el tudtam volna dobni, de lehet hogy jó a dobás

GL :)

boci23
2010. aug. 24. 6:41

1. pre fold, pont ezért mert már nem tudsz dobni, sok a kis stack
2. TTvel nem teszem be ilyen hamar. Hasonló mint amit kérdeztem, emelésre minraiseel... Legtöbbször hátul leszünk ilyenkor.
3. sima 3bet elég sztm.
4. easyfold
5. sztm végig jobb volt, én se toltam volna bele több pénzt.
6. just call by moshman

FeketeS
2010. aug. 24. 12:59

1. pre fold, pont ezért mert már nem tudsz dobni, sok a kis stack
2. TTvel nem teszem be ilyen hamar. Hasonló mint amit kérdeztem, emelésre minraiseel... Legtöbbször hátul leszünk ilyenkor.
3. sima 3bet elég sztm.
4. easyfold
5. sztm végig jobb volt, én se toltam volna bele több pénzt.
6. just call by moshman

A 4.-ben az ellen 70/40-et játszott eddig, és fold to 3bet-je 100.
Így is fold?

A 3.-nál pedig miért csak 3bet? A pushsal nagyobb az FE, és monsterek ellen így is, úgy is bekerül, mert 3bet/foldolni nem nagyon lehet ilyen helyzetben szerintem.

boci23
2010. aug. 24. 13:32

Egy 70/40es playanál nem lehet jó lap?:) a call véleményes lenne de a push itt 60as bb-nél egyszerűen rossz sztm, laza fish ide vagy oda.

Másiknál mi van a rosszabb lapokkal? Miért jó ha azokat elijesztjük? Egy sima 3betet lehet, hogy megadna egy ATs pl, de allinre dob. Cbetelni meg az esetek 80%ban fogsz és legtöbbször nyered már itt.

FeketeS
2010. aug. 24. 13:35

Egy 70/40es playanál nem lehet jó lap?:) a call véleményes lenne de a push itt 60as bb-nél egyszerűen rossz sztm, laza fish ide vagy oda.

Másiknál mi van a rosszabb lapokkal? Miért jó ha azokat elijesztjük? Egy sima 3betet lehet, hogy megadna egy ATs pl, de allinre dob. Cbetelni meg az esetek 80%ban fogsz és legtöbbször nyered már itt.

De a lapunk nem kész, nem akarjuk, hogy egy QJs, vagy akár egy AT lecalloljon

JT3 flushdraws flopon mit csinálsz?

boci23
2010. aug. 24. 14:47

Mint mondtam, a legtöbb flopon cbetelünk úgyis, ha meg előről rádtolja, dobod...

Mindenesetre nekem ez a 60as vaknál 3bbs emelésre allin, továbbra sem tetszik.

prims
2010. aug. 24. 15:07

De a lapunk nem kész, nem akarjuk, hogy egy QJs, vagy akár egy AT lecalloljon

JT3 flushdraws flopon mit csinálsz?

????

Triccianus
2010. aug. 24. 15:22

A 4.-ben az ellen 70/40-et játszott eddig, és fold to 3bet-je 100.
Így is fold?

A 3.-nál pedig miért csak 3bet? A pushsal nagyobb az FE, és monsterek ellen így is, úgy is bekerül, mert 3bet/foldolni nem nagyon lehet ilyen helyzetben szerintem.

Az a bizonyos 4-es szerintem is easyfold.

Összességében jótanácsként mondom, hogy az egyasztalos SnG-kben jóval kevésbé agresszív stílus a nyerő, mint pl. MTT-ken. Ha még nem volt meg Moshman, mindenképp olvasd el!
Gl!

Élő ügyfélszolgálat