PokerStars Hand ......., $3.30+$0.20 USD Hold'em No Limit - Level XII (200/400) - 2012/09/25 ...ET
Table '619331238 1' 10-max Seat #5 is the button
Seat 2: lassart (3620 in chips)
Seat 3: smlnv (2060 in chips) (16/6/0) 62 hand
Seat 4: WOOZAHH (1462 in chips) (15/9/10) 160 hand
Seat 5: DimonAbramov (1926 in chips) (13/10/3,4)340 hand
Seat 7: SAM7712 (2205 in chips) (30/2/0) 62 hand
Seat 8: El Guajee (3617 in chips) 21/17/8) 62 hand
Seat 9: Rashid2010 (110 in chips) (15/12/0) 62 hand
lassart: posts the ante 50
smlnv: posts the ante 50
WOOZAHH: posts the ante 50
DimonAbramov: posts the ante 50
SAM7712: posts the ante 50
El Guajee: posts the ante 50
Rashid2010: posts the ante 50
SAM7712: posts small blind 200
El Guajee: posts big blind 400
*** HOLE CARDS ***
Dealt to lassart [XX]
Rashid2010: folds
lassart: raises 3170 to 3570 and is all-in
Kevés az emberekről az infó, de ha lesz kérdés válaszolok. Milyen range kell ehhez a push-hoz?
most szaladok, este leszek...
Szűk szerintem...rossz a pozi, és még heten vagytok, illetve sok az ilyen 2K körüli stack.
Nálam ez AJs+, AQo+, 99+ kb
Mondjuk kb olyan mintha bubi lenne, mert a short dobta, és ő tuti kieső...Kérdés, hogy mennyire scared money a többi játékos.
Ha tudom, hogy ITM-re játszanak, akkor mehet lazábban, mondjuk 44+, A7s+, A9o+, KQo, KJs+ kb
De earlyből nem szívesen pusholok lightan azért
Nálam ez AJs+, AQo+, 99+ kb
Ha tudom, hogy ITM-re játszanak, akkor mehet lazábban, mondjuk 44+, A7s+, A9o+, KQo, KJs+ kb
Végre egy normális session, ahol nem javulnak le szanaszét :p
Végre egy normális session, ahol nem javulnak le szanaszét :p
Őszintén remélem hogy minél hamarabb szintet/szinteket fogsz lépni és bebizonyítod a fiftyt szidó embertömegnek hogy lehet a fiftyt jól is játszani. Sok sikert továbbra is.
u.i.: A Table Ninja tényleg elengedhetetlen segédprogram! (Nem Maxxxika embere vagyok, tényleg jó a progi) :)
Technikai segítséget kérnék!
Szeretnék csinálni a session-ről videót, hogy jól kifikázhassátok az idétlen move-jaimat:)
- Olyan screeansaver kellene, ami a legegyszerűbb funkciókkal rendelkezik, mivel nem csináltam még ilyent, nem volna baj, ha nem kéne órákig azt találgatnom hogy melyik beállítás mit is jelenthet rajta. (Ha lenne hozzá magyarítás, az konkrétan extázisba hozna)
- Ki tudjak takarni részeket, amik nem tartoznak a nyilvánosságra. (pl a nevem, a dátum, a stackem, az ellenfél stack-je a betméret, a potméret, az ellenfél lapja, a hud, a board, az asztal és a szőnyeg színe:p)
Tud ebben valaki segítséget nyújtani?
Technikai segítséget kérnék!
Szeretnék csinálni a session-ről videót, hogy jól kifikázhassátok az idétlen move-jaimat:)
- Olyan screeansaver kellene, ami a legegyszerűbb funkciókkal rendelkezik, mivel nem csináltam még ilyent, nem volna baj, ha nem kéne órákig azt találgatnom hogy melyik beállítás mit is jelenthet rajta. (Ha lenne hozzá magyarítás, az konkrétan extázisba hozna)
- Ki tudjak takarni részeket, amik nem tartoznak a nyilvánosságra. (pl a nevem, a dátum, a stackem, az ellenfél stack-je a betméret, a potméret, az ellenfél lapja, a hud, a board, az asztal és a szőnyeg színe:p)
Tud ebben valaki segítséget nyújtani?
Azért tudok -60% ROI-s sessiont is összehozni, úgy hogy végig alulról tettem be tegnap. Kemény.
Üdv!
650db SNG
10% ROI
A havi terv teljesítve! Holnap szerintem elemzek csak.