Don sngs will no longer be available after febr 15th
hmmm
Bizony, költözik ide a DoN csapat.
A tesztidőszak után elindult a PS-en normál es turbóverzióban, sok limiten.
Vajon előbb-utóbb leváltja a Double or Nothing SnG-ket vagy megmarad mindkét SnG típus párhuzamosan?
Bizony, költözik ide a DoN csapat.
[pokerhandreplays]2958864[/pokerhandreplays]
Az életben nem játszok több ilyen szar 50/50-et, mert természetesen a legfontosabb flippeket 70-30-akat és 80-20-akat bukom el. De meg tudom nyerni a 2 bb-s AI-eket.
Itt ha nem vagy a szerencse fia, ba@szhatod az egészet!!!!
Ezt hány ezer sng után írod?
Nincs több ezer de 257 volt tegnap is.
Az életben nem játszok több ilyen szar 50/50-et, mert természetesen a legfontosabb flippeket 70-30-akat és 80-20-akat bukom el. De meg tudom nyerni a 2 bb-s AI-eket.
Itt ha nem vagy a szerencse fia, ba@szhatod az egészet!!!!
Akkor folytassuk itt.
2. fifty50 session:
Le sem merem írni, annyira jól ment :)
Csak 100asokat akartam játszani, de egy idő után annyira nem indultak, hogy kénytelen voltam feltölteni 50esekkel az asztalszámot.
Kezdem a mérleggel:
$50: 27 játék, 18 itm. $666 nyereség :)
$100: 90 játék, 59 itm. $1130 nyereség
Játékidő: 4 óra
Tegnap is jól ment, ma nem vártam ilyen folytatást, de mégis ez lett. Hihetetlenül sok hal van, főleg 50es téten, de azért 100ason is akadnak. Az ex DON regulárok is rengeteg hibát követnek el, némelyikük olyan mintha megőrült volna.
Taktikáról még mindig nem beszélnék, körvonalazódnak bennem dolgok, amik úgy tűnik, hogy működnek. Még mindig kicsinek tartom a mintámat a messzemenő következtetések levonásához.
Örülnék, ha itt is lennének leosztások, amit elemezhetnénk. Amit Maxika linkelt, nem egyedülálló eset, sok hasonlót láttam. Ami még jobban meglepett amikor ma UTG AKs-el pusholtam, buborékban, kb. egyenlő zseton mindenkinél, s a BB 24s-el callolt. Ki is ejtett. DON-ban ő volt az egyik legfeszesebb reg.
Van valaki, aki lejátszott már 1-2k játékot? Kíváncsi lennék mit gondol a fiftyről, milyen up ill. downswingekkel találkozott?