fish ellen szerintem jó a flop check back, és valszeg lőném a turnt és a rivert.
nit, hát az attól függ hogy passzív e,vagy agro.
reg ellen tuti cbetelnék,akkor lesz igazán védve a lapunk,mivel az összes ászos boardot cbetelni fogjuk aki védett vakról blöffből is.
Egy tanács: ezt a rivert legközelebb beteld meg jobban,annyira polarizálva van a rangee,hogy az összes 1pár típusú lapot dobni fog, flössökkel meg sorokkal viszont fizettetnünk kell. Végül jól sült ez,de ez az a tpye board ahol akár egy river pot betet is el lehet sütni.
fish ellen szerintem jó a flop check back, és valszeg lőném a turnt és a rivert.
nit, hát az attól függ hogy passzív e,vagy agro.
reg ellen tuti cbetelnék,akkor lesz igazán védve a lapunk,mivel az összes ászos boardot cbetelni fogjuk aki védett vakról blöffből is.
Egy tanács: ezt a rivert legközelebb beteld meg jobban,annyira polarizálva van a rangee,hogy az összes 1pár típusú lapot dobni fog, flössökkel meg sorokkal viszont fizettetnünk kell. Végül jól sült ez,de ez az a tpye board ahol akár egy river pot betet is el lehet sütni.
A betelő atom feszes, 94%-os Ft3bet. A nagyvak laza fish. Ebből a két okból kifolyólag nem 3beteltem preflop.
Jó volt így?
No Limit Texas Hold'em Hand, 30.00/60.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
gondolom ez standard call egy ilyen aggro donk ellen.
38% BU steal, 69% SB steal.
No Limit Texas Hold'em Hand, 125.00/250.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
akkor az első handben szerintem mindenképp plusszos callolni AJo-val már csak azért is,mert az erősebb ászait és a monster párjait véleményem szerint pre raise callozná,nem egyből shoveolna.
a 2. handbe viszont nem tudom honnan pusholt (dan bogda363 goes all-in 1,140),gondolom UTG és UTG+1 volt aki callolta. Ebben az esetben szerintem danbogda range erős lesz,mivel van valaki akinek 80as stackje van,nem nagyon tudom elképzelni hogy az ilyen AQo,AQs-n kívül itt más ellen elöl vagy e. Igazából ismeretlen meg minden,de így elsőre nekem TT+ AKo+ a range,szóval lehet,hogy dobnám,de tényleg nem tudom,főleg hogy ismeretlen. Még ha tudnánk is,hogy AK-ja van akkor meg az a probléma,hogy egymás outjait fogjátok mondjuk egy 77 ellen. Itt most hányan voltatok egyébként? mert ha 7en akkor az úgy másabb lesz
gondolom ez standard call egy ilyen aggro donk ellen.
38% BU steal, 69% SB steal.
No Limit Texas Hold'em Hand, 125.00/250.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
A betelő atom feszes, 94%-os Ft3bet. A nagyvak laza fish. Ebből a két okból kifolyólag nem 3beteltem preflop.
Jó volt így?
No Limit Texas Hold'em Hand, 30.00/60.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
SIma.
Én inkább behúznám pre akkor már mint h 2 ember ellen oop küzdjek.Mekkora téten volt ez a hand?
Régi Fiftysek jöhetnétek tanítani a kicsiket :)
Don, Maxxxi, Csabi, Holdi és a többiek :)