lumpi
Válasz pastecopy kommentjére
2013. jan. 9. 18:22

fish ellen szerintem jó a flop check back, és valszeg lőném a turnt és a rivert.
nit, hát az attól függ hogy passzív e,vagy agro.
reg ellen tuti cbetelnék,akkor lesz igazán védve a lapunk,mivel az összes ászos boardot cbetelni fogjuk aki védett vakról blöffből is.
Egy tanács: ezt a rivert legközelebb beteld meg jobban,annyira polarizálva van a rangee,hogy az összes 1pár típusú lapot dobni fog, flössökkel meg sorokkal viszont fizettetnünk kell. Végül jól sült ez,de ez az a tpye board ahol akár egy river pot betet is el lehet sütni.

balu999
Válasz lumpi kommentjére
2013. jan. 9. 18:26

fish ellen szerintem jó a flop check back, és valszeg lőném a turnt és a rivert.
nit, hát az attól függ hogy passzív e,vagy agro.
reg ellen tuti cbetelnék,akkor lesz igazán védve a lapunk,mivel az összes ászos boardot cbetelni fogjuk aki védett vakról blöffből is.
Egy tanács: ezt a rivert legközelebb beteld meg jobban,annyira polarizálva van a rangee,hogy az összes 1pár típusú lapot dobni fog, flössökkel meg sorokkal viszont fizettetnünk kell. Végül jól sült ez,de ez az a tpye board ahol akár egy river pot betet is el lehet sütni.

a NIT-ek általában passzívak ha nem találnak top pár+-t.
A river bettel egyetértek.

balu999
2013. jan. 9. 18:29

A betelő atom feszes, 94%-os Ft3bet. A nagyvak laza fish. Ebből a két okból kifolyólag nem 3beteltem preflop.
Jó volt így?
No Limit Texas Hold'em Hand, 30.00/60.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer

balu999
Válasz balu999 kommentjére
2013. jan. 9. 18:34

gondolom ez standard call egy ilyen aggro donk ellen.
38% BU steal, 69% SB steal.
No Limit Texas Hold'em Hand, 125.00/250.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer

Banderas79
Válasz lumpi kommentjére
2013. jan. 9. 18:49

akkor az első handben szerintem mindenképp plusszos callolni AJo-val már csak azért is,mert az erősebb ászait és a monster párjait véleményem szerint pre raise callozná,nem egyből shoveolna.
a 2. handbe viszont nem tudom honnan pusholt (dan bogda363 goes all-in 1,140),gondolom UTG és UTG+1 volt aki callolta. Ebben az esetben szerintem danbogda range erős lesz,mivel van valaki akinek 80as stackje van,nem nagyon tudom elképzelni hogy az ilyen AQo,AQs-n kívül itt más ellen elöl vagy e. Igazából ismeretlen meg minden,de így elsőre nekem TT+ AKo+ a range,szóval lehet,hogy dobnám,de tényleg nem tudom,főleg hogy ismeretlen. Még ha tudnánk is,hogy AK-ja van akkor meg az a probléma,hogy egymás outjait fogjátok mondjuk egy 77 ellen. Itt most hányan voltatok egyébként? mert ha 7en akkor az úgy másabb lesz

Valami hiba csúszott a rendszerbe a második handnél... 7 fő van.
Utg ment allin dan bogda ,őt callolta Mp( CL) mi vagyunk btn és sb már allin van 40 zsetonnal.
Nagyon határesetnek éreztem én is de calloltam.Végén Mp JJ-val vitt minden így beestem az ötödik helyre.Utg-nél 55 sb-nél Q8 volt.

Banderas79
2013. jan. 9. 18:56

gondolom ez standard call egy ilyen aggro donk ellen.
38% BU steal, 69% SB steal.
No Limit Texas Hold'em Hand, 125.00/250.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer

SIma.

Banderas79
2013. jan. 9. 18:57

A betelő atom feszes, 94%-os Ft3bet. A nagyvak laza fish. Ebből a két okból kifolyólag nem 3beteltem preflop.
Jó volt így?
No Limit Texas Hold'em Hand, 30.00/60.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer

Én inkább behúznám pre akkor már mint h 2 ember ellen oop küzdjek.Mekkora téten volt ez a hand?

balu999
Válasz Banderas79 kommentjére
2013. jan. 9. 19:25

SIma.

Én is annak érzem, csak kíváncsi vagyok mások véleményére :)

balu999
Válasz Banderas79 kommentjére
2013. jan. 9. 19:27

Én inkább behúznám pre akkor már mint h 2 ember ellen oop küzdjek.Mekkora téten volt ez a hand?

1,5$, visszaléptem, mert elkapott egy down.
Nem akartam mindent eldobatni a betelővel, ráadásul sikerült is becsalni a fisht.

balu999
2013. jan. 9. 19:29

Régi Fiftysek jöhetnétek tanítani a kicsiket :)
Don, Maxxxi, Csabi, Holdi és a többiek :)

Élő ügyfélszolgálat