akkor értelmetlen 3betelni, alapból egy ilyen range ellen 51%-od van QQval. az hogy ez a range nyit nem jelenti azt hogy ezzel callolni is fog, valószínűleg sokkal feszesebben fog callolni szóval amit versz azt dobatod, ami ellen rosszabb vagy az ellen meg bekerülsz, nem tűnik +EV-nek
Faxa downba vagyok komolyan mondom. 1000 játék BE 1.5-ön elég gáz. Mondjuk ha a monsterek sem nyernek akkor mik. ez is egy kedvenc.
No Limit Texas Hold'em Hand, 30.00/60.00, 9balu9 | BOOM! Hand Replayer
HM1-em van.Mennyire számol ez jól ev-t?Érdemes "figyelgetni"?
HM1-em van.Mennyire számol ez jól ev-t?Érdemes "figyelgetni"?
valaki megmondhatná h allineket h kell megnyerni :D mert h azokat midnig benézem... :D
Rendesen leszo.tam magam én is ma :(
botrányos azért, 4-en vagyunk donban és mindig a kisebb százalékú nyer, de nem csak nálam másnál is , bejutnék a 3-ba erre lemákolják, persze én mikor megyek allin sose tudok nyerni :D
botrányos azért, 4-en vagyunk donban és mindig a kisebb százalékú nyer, de nem csak nálam másnál is , bejutnék a 3-ba erre lemákolják, persze én mikor megyek allin sose tudok nyerni :D
lehet kiutalom az összes pénzemet, ma is felb.szta az agyamat azt léptem feljebb és feljebb , végül buktam egy 100-ast amit kemény 1 hónap alatt építettem fel :D, az a baj alacsony téten 20%-os rake van :S
lehet kiutalom az összes pénzemet, ma is felb.szta az agyamat azt léptem feljebb és feljebb , végül buktam egy 100-ast amit kemény 1 hónap alatt építettem fel :D, az a baj alacsony téten 20%-os rake van :S