Az asztalnál sajnos még nem találkoztunk.
Ja, merthogy lehúznál mint állat. :)
addig ezzel a kérdéssel totál felesleges foglalkoznod míg nem tolsz napi 100-150-et le belőle! amúgy ezt több tényező is befolyásolja pl normal/turbo amit játszol, vagy maga a játékod is mennyire swinges, bevállalod-e a minimal +EV szitukat vagy inkább kihagyod hogy kerüld a swingeket stb, de tényleg ezt csak nagy minta alapján fogod tapsztalni
Sziasztok!
Én azt tapasztalom, hogy ebben a fifty50-ben elég kicsi a kilengés, vagyis elég rövid idő alatt kiegyenlítik egymást a jó a vagy rossz sorozatok. Sajnos nem tudok túl sokat játszani csak napi 5-6 játékot mivel egy-két asztalon játszom csak egyszerre és mivel még nincs nagy tapasztalatom (4-500 játék) ezért érdeklődnék, hogy szerintetek milyen hosszan lehetnek az embernek jó vagy rossz sorozatai? Nekem pl eddig az egymás utáni bukó játékom 6 volt, az egymás utáni nyerő szériám pedig 11. Lehet hülyeséget kérdezek és nincs is erre jó válasz de tapasztalatotok biztosan van. Azért is érdeklődöm, mert vagy 70 játék óta elég jó sorozatot fogtam ki, csak nem tudom ez mennyire lehet véletlen.
Üdv.:
gysanyi78
1000 game-es bukó, nyerő,BE benne van!
1000 game-es bukó, nyerő,BE benne van!
Akkor én most ebbe a nyerő sorozatban lehetek, mivel felkerültem a SharkScope ranglistára is a 30-as fifty50-es átlag profitommal :-) Meg is lepődtem.
Ha valakinek kellenek tippek Fifty50-ben a HU szakaszhoz az szóljon nyugodtan, segítek szívesen:D
Ha valakinek kellenek tippek Fifty50-ben a HU szakaszhoz az szóljon nyugodtan, segítek szívesen:D
Akkor én most ebbe a nyerő sorozatban lehetek, mivel felkerültem a SharkScope ranglistára is a 30-as fifty50-es átlag profitommal :-) Meg is lepődtem.
Eléggé leült ez a topic :-(