Hulljon is a férgese!! Én 888-on futottam egy mtt ft-n két románba akik folyamatosan egymást erősítették tologatták a stackeket és olyan érthetetlen moveokat csináltak amiből látszott, hogy egymást erősítették! Még gondolkozom, hogy jelzem a 888 felé a dolgot. A végén az egyik 3. a másik 1. lett!
Hulljon is a férgese!! Én 888-on futottam egy mtt ft-n két románba akik folyamatosan egymást erősítették tologatták a stackeket és olyan érthetetlen moveokat csináltak amiből látszott, hogy egymást erősítették! Még gondolkozom, hogy jelzem a 888 felé a dolgot. A végén az egyik 3. a másik 1. lett!
Sziasztok!
Maradt még valaki 3.50 $-on, vagy mindenki túllepett rajta már? Csak mert én pár napja kezdtem ott jatszani.
Sziasztok!
Maradt még valaki 3.50 $-on, vagy mindenki túllepett rajta már? Csak mert én pár napja kezdtem ott jatszani.
Hi
Tudnatok nekem otletet adni hol tudok fifty50 strategiai anyagot talalni tanulashoz, videok strategiak cikkek barmi johet..
linkek is johetnek. .
koszonom
El meg ez a forum?
coachingot vennek fifty50 mid/high stakes regular jatekostol.
Pvtben irhatna valaki aki tudna mentoralni vagy adna nekem coachingot.
Koszi
Szia Balu. Tudnal nekem kicsit segiteni fiftyben? Nemtudtam privatot irni. Ha te tudsz es irsz azt megkoszonnem.
ez egy holtága a pókernek
jobban járnál valami más játékkal