Van PS-on egy masszivan veszto jatekos*, ilyen grafikonnal (marc 1 ota, szoval Fifty50 bevezetese utan) - visszajon "RB-bol" annyi, hogy megerje neki? Vagy ez egy rosszul beallitott bot?
*illetve mar tobb ilyennel osszefutottam, o csak az egyik mintapeldany
nem supernova, sima fish.mindenféle téten játszik, (én 3,5-15$ ig játszottam vele). ő az egyik kedvenc játékosom, 50/40 et játszik, sok sok ezer handes minta alapján.
Szokott valaki olyat, hogy nem játszik, ha sok az reg az asztaloknál? Sajnos mostanában minden hétköznap napközben ugyanaz a 7-8 nyerő reg ül az asztaloknál, akiknél tudom, hogy nem vagyok jobb. Emiatt most volt 2 hét break even, nem tudtam egyről a kettőre jutni. Péntek-szombaton feltűnt sok új arc, egyből 30% lett a ROI-m azokon a napokon. (kevés játék mellett)
Ja és mivel az én szintemen gyakorlatilag 0 a rakeback, nem éri meg a sok játék, akkor sem ha nullán maradok.
nem supernova, sima fish.mindenféle téten játszik, (én 3,5-15$ ig játszottam vele). ő az egyik kedvenc játékosom, 50/40 et játszik, sok sok ezer handes minta alapján.
Szokott valaki olyat, hogy nem játszik, ha sok az reg az asztaloknál? Sajnos mostanában minden hétköznap napközben ugyanaz a 7-8 nyerő reg ül az asztaloknál, akiknél tudom, hogy nem vagyok jobb. Emiatt most volt 2 hét break even, nem tudtam egyről a kettőre jutni. Péntek-szombaton feltűnt sok új arc, egyből 30% lett a ROI-m azokon a napokon. (kevés játék mellett)
Ja és mivel az én szintemen gyakorlatilag 0 a rakeback, nem éri meg a sok játék, akkor sem ha nullán maradok.
willboro-ról beszéltek? Mert az valami megszállott értelmi fogyatékos lehet.
Na ez kicsit ellentmondásos, most meg a túl gyenge játékosok miatt vesztek :)
Jó nagy bukóban vagyok ma, először a sok reg ellen buktam sorozatban flipeket, aztán meg jöttek a gyenge játékosok, 30-as nagyvaknál preflop 3bet all in QJ-el. Nálam AA persze, hogy szettje lett. Meg még sok ilyen volt.
akkor már csak azt mutasd meg hogyan csinálja :)
mintha másfél évvel ezelötti don graf lenne.. durva