Eléggé kihalt ez a fórum. Fiftyzik valaki egyáltalán? Mik a tapasztalatok?
Én alig pókereztem az elmúlt napokban, így sokat nem mesélhetek. Eddig 2 jó sessiont 2 rossz követett, majd egy újabb jó. Nagyon sok a hal, aranybánya lehetne. A stars rng sokszor művel csodákat. Van mikor azt gondolom, hogy igen, valóban random. Random, hogy a flop, turn, vagy a river lesz az amikor meghal a lapom. Más variáció nincs.
Egy aranyos leosztás:
[pokerhandreplays]3066884[/pokerhandreplays]
Eddig az a meglátásom, hogy könnyebb mint a DoN, abc póker bőven elég. A turbó változat annyira turbó, hogy sokszor már 100/200-nál befejeződik a parti anélkül hogy bármit is csináltam volna. Igaz a ROI így alacsonyabb mint DoN-ban, de így ajándéknak tekinthetem a győzelmet, mert nem kockáztattam a zsetonjaimat egyszer sem.
Sziasztok,
Mindenkinek jól működik a Holdem manager, nálam nem mindig pontos értékeket mutat! 1.11.06b
Nem szokót jó lenni a finish és $ Won!
Valakinek hasonló?
En jatszottam ebben a honapban ~80 db-ot 5$-on, normal vakemelkedesut – szoval egyelore nagyon kicsi a minta.
A kezdeti ellenerzesek utan kezdem egyre jobban megkedvelni. Annak ellenere, hogy ez a limit (is) tele van idiotakkal, akik persze mindig tulhuznak - erzesre tobben vannak, mint anno DoN-nal volt (bar azota eltel 1 ev, hogy ezen a limiten DoN-oztam).
Az elozo hozzaszolasomban beszurt tabla alapjan sokat szamolgattam - foleg annak kapcsan, hogy a bubble fele kozeledve milyen zsetonszamtol erdemes mar inkabb csak becsorogni. Nagyon ritka, hogy a vak 100/200 fole emelkedjen, idaig altalaban mar elobb vege volt a jatekoknak, igy tenyleg viszonylag stabilan lehet magas ITM-et hozni – a baj az, hogy a DoN-hoz kepest sokkal magasabb ITM alacsony atlagos zsetonszammal parositva (ha passzivak vagyunk, es hamar vege van a jateknak, akkor ez pl. 1200-1300 is lehet) nem profitabilis. Viszont ha betesszuk a penzunk egy flipre a kozepso szakaszban, es duplazunk, akkor kesobb, foleg ha feszes az asztal, konnyen ossze lehet meg1szer annyi zsetont lopkdni. Es itt jon ujra a kerdes, hogy a biztos ITM/alacsony zsetonszam illetve a bizonytalan ITM/magas zsetonszam kozott hogyan dontsunk – kulonos nehez ez egy atomnit, post-flop konnyen eltevedo, DoN-on felnott jatekosnak :p
Sziasztok,
Mindenkinek jól működik a Holdem manager, nálam nem mindig pontos értékeket mutat! 1.11.06b
Nem szokót jó lenni a finish és $ Won!
Valakinek hasonló?
Ki az aki úgy gondolja, hogy ennek a játéknak van bármi köze is a DoN-hoz?
Oké, most látom hogy tele van marhákkal, de mi lesz ha lecseng ez a kezdeti hype?
Ki az aki úgy gondolja, hogy ennek a játéknak van bármi köze is a DoN-hoz?
Oké, most látom hogy tele van marhákkal, de mi lesz ha lecseng ez a kezdeti hype?
annyi köze van, h itt is 5 fizet
Egy szép hand:
[pokerhandreplays]3075453[/pokerhandreplays]