Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Full Tilt Mátrix SnG

Fuvesz
2010. ápr. 6. 14:20

Full Tilt Mátrix SnG

Ez egy másik érdekes válfaja az SnGnek. Van itt olyan aki játszik ilyet rendszeresen? Mi a legkisebb buy-in? Tapasztalatok, egyéb?

Én szívesen elkezdeném, elsőre úgy tűnik, hogy a többasztalozáshoz jó gyakorló lehet.

cake
Válasz Fuvesz kommentjére
2010. ápr. 6. 14:21

variancia is kisebb

kocka21
Válasz cake kommentjére
2010. ápr. 6. 14:24

Ez miben tér el hagyományostól?

cake
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 6. 14:28

1 zsetonból többször tüzelhetsz

Fuvesz
2010. ápr. 6. 14:29

Ez miben tér el hagyományostól?

[url=]http://www.fulltiltpoker.com/hu/matrix-tournaments[url/]

Fuvesz
2010. ápr. 6. 14:31

Csak nem sikerült jól linkelnem, de ki lehet belőle kopizni. Bocs.

kocka21
2010. ápr. 6. 14:39

Érdekesen hangzik, bár ez végülis ugyanaz, mint ha elindítok 4 kisebb buyin-es SNG-t, csak legfelljebb itt ugyanazokkal játszom. Szóval nekem kb. annyi jön le, hogy ha egyébként 3$-os SNG-kre lenne elég a rollom, akkor ebből játszhatok 10$-osat. Gondolom inkább amiatt lesz érdekes, mert az újdonság miatt sokkal több fish fogja majd kipróbálni.

Triccianus
2010. ápr. 6. 14:42

Érdekesen hangzik, bár ez végülis ugyanaz, mint ha elindítok 4 kisebb buyin-es SNG-t, csak legfelljebb itt ugyanazokkal játszom. Szóval nekem kb. annyi jön le, hogy ha egyébként 3$-os SNG-kre lenne elég a rollom, akkor ebből játszhatok 10$-osat. Gondolom inkább amiatt lesz érdekes, mert az újdonság miatt sokkal több fish fogja majd kipróbálni.

Ez nem újdonság, már egy ideje megy.

Fuvesz
2010. ápr. 6. 14:44

Ennél talán összetetteb, lévén folyamatosan pontokat is kapsz az előtted kiesettek és az általad kiejtettek után, és a végén ezen pontokra is kaphatsz valamekkora nyereményt, szélsőséges esetben akár úgy is visszakaphatsz a BIből, hogy egyik asztalon sem értél ITM

kocka21
Válasz Triccianus kommentjére
2010. ápr. 6. 14:45

Ez nem újdonság, már egy ideje megy.

Ja, azt hitem ez is valami új innováció a FTP-n, mint a rush poker.

Élő ügyfélszolgálat