Full Tilt Mátrix SnG
Ez egy másik érdekes válfaja az SnGnek. Van itt olyan aki játszik ilyet rendszeresen? Mi a legkisebb buy-in? Tapasztalatok, egyéb?
Én szívesen elkezdeném, elsőre úgy tűnik, hogy a többasztalozáshoz jó gyakorló lehet.
variancia is kisebb
Ez miben tér el hagyományostól?
1 zsetonból többször tüzelhetsz
Ez miben tér el hagyományostól?
Csak nem sikerült jól linkelnem, de ki lehet belőle kopizni. Bocs.
Érdekesen hangzik, bár ez végülis ugyanaz, mint ha elindítok 4 kisebb buyin-es SNG-t, csak legfelljebb itt ugyanazokkal játszom. Szóval nekem kb. annyi jön le, hogy ha egyébként 3$-os SNG-kre lenne elég a rollom, akkor ebből játszhatok 10$-osat. Gondolom inkább amiatt lesz érdekes, mert az újdonság miatt sokkal több fish fogja majd kipróbálni.
Érdekesen hangzik, bár ez végülis ugyanaz, mint ha elindítok 4 kisebb buyin-es SNG-t, csak legfelljebb itt ugyanazokkal játszom. Szóval nekem kb. annyi jön le, hogy ha egyébként 3$-os SNG-kre lenne elég a rollom, akkor ebből játszhatok 10$-osat. Gondolom inkább amiatt lesz érdekes, mert az újdonság miatt sokkal több fish fogja majd kipróbálni.
Ennél talán összetetteb, lévén folyamatosan pontokat is kapsz az előtted kiesettek és az általad kiejtettek után, és a végén ezen pontokra is kaphatsz valamekkora nyereményt, szélsőséges esetben akár úgy is visszakaphatsz a BIből, hogy egyik asztalon sem értél ITM
Ez nem újdonság, már egy ideje megy.