Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Hol vagytok DONosok ?

rezsjak
Válasz P8k3r kommentjére
2010. szept. 27. 17:11

Miért nem kérdezed meg a donosokat a don-os topicban?
Lehet, hogy túl egyszerű lenne. :)

Tényleg nem rossz ötlet. :)

rioka
Válasz rezsjak kommentjére
2010. szept. 27. 17:16

Most pont itthon vagyok, és fekszem az ágyamban. Nemrég keltem, reggeliztem. Most zenét hallgatok, MSN-ezek és az Akadémiát böngészem. A nap további alakulása szerintem így alakul: kiverem a faszom, elmegyek fürdeni majd beülök DoN-ozni.

danfiu
Válasz rioka kommentjére
2010. szept. 27. 17:21

Most pont itthon vagyok, és fekszem az ágyamban. Nemrég keltem, reggeliztem. Most zenét hallgatok, MSN-ezek és az Akadémiát böngészem. A nap további alakulása szerintem így alakul: kiverem a faszom, elmegyek fürdeni majd beülök DoN-ozni.

Gratulalok hozza. Az ilyen emberek nem hianyoznak ide:O

Krono
Válasz rioka kommentjére
2010. szept. 27. 17:23

És ez kit érdekel?

rioka
Válasz Krono kommentjére
2010. szept. 27. 17:28

gondoltam fogékonyak vagytok a poénra, dehát elég nitek vagytok

P8k3r
Válasz rioka kommentjére
2010. szept. 27. 18:42

LOL, a színvonal az megvan...

gondoltam fogékonyak vagytok a poénra, dehát elég nitek vagytok

Talán egy saját topicba még úgy, ahogy, de egy másik tag topicjába...
Vagy esetleg a topic színvonalára vagy értelmetlenségére akartad felhívni a figyelmet?

NitroHUN
Válasz rioka kommentjére
2010. szept. 27. 19:21

Így mulat egy magyar úr! Én már mindegyikel végeztem, kivéve a DoNnal melyet ZH céljából tanulással helyettesítek.

rioka
Válasz NitroHUN kommentjére
2010. szept. 27. 19:40

P8ker: igen a színvonalra próbáltam rámutatni.

Petya: ilyen az amikor az iskola a poka rovására megy:/

netfalo
Válasz rioka kommentjére
2010. szept. 27. 19:57

Bocsi, hogy szét offolom ezt a fontos topicot, de csak nekem jutott eszembe egy Kárpátia szám róla?

retroseven
Válasz netfalo kommentjére
2010. szept. 28. 3:17

Ha nem tetszik nem kell olvasni, köszi!

Élő ügyfélszolgálat