weaktight | Hand | 2Qo - No Limit Holdem Tournament
Mennyire std?
2. parti, ellenfél új a siteon, de már most vesztő.
Mivel ad meg floppon, amivel donkol 100at turnon A-ra.
Blocking betel, hogy alacsonyan tartsa a kasszát, ez gyengeségre utal.
Range gyenge Jx lehet , vagy kisebb pocketpair.
Vélemény? Jó ez így?
sportember
Ez nem std, a legtöbb ellenfél FTP-n nem ilyen lesz, inkább az aggro játékosok jellemzőek, ha találnak valamit azt nem tudod kicsavarni a kezükből.
5 $-on nem kell túlbonyolítani a dolgot, sima ABC póker +EV a játékosok döntő többsége ellen.
Szóval én nem javaslom, hogy a stacked harmadát betedd totál airral 10/20-as vakszinten. Nincs rá szükség:)
GL
sportember
Ez nem std, a legtöbb ellenfél FTP-n nem ilyen lesz, inkább az aggro játékosok jellemzőek, ha találnak valamit azt nem tudod kicsavarni a kezükből.
5 $-on nem kell túlbonyolítani a dolgot, sima ABC póker +EV a játékosok döntő többsége ellen.
Szóval én nem javaslom, hogy a stacked harmadát betedd totál airral 10/20-as vakszinten. Nincs rá szükség:)
GL
weaktight | Hand | 2Qo - No Limit Holdem Tournament
Mennyire std?
2. parti, ellenfél új a siteon, de már most vesztő.
Mivel ad meg floppon, amivel donkol 100at turnon A-ra.
Blocking betel, hogy alacsonyan tartsa a kasszát, ez gyengeségre utal.
Range gyenge Jx lehet , vagy kisebb pocketpair.
Vélemény? Jó ez így?
1. vakszinten szerintem nem kell eldobni a Qx-et.
Persze donkra jó a fold, de ha sokat dobunk donkbetekre, akkor any2-val megcsinálják.
1. vakszinten szerintem nem kell eldobni a Qx-et.
Persze donkra jó a fold, de ha sokat dobunk donkbetekre, akkor any2-val megcsinálják.
sportember
Komoly edged van a mezőnyön, nem lesz probléma.
Tudom, hogy jól csinálod ezeket a moveokat:)
Azért javaslom csak ezek mellőzését az 5 $-os szinten, mert ezek a fishek nem gondolkoznak, sokszor "nem tudják", hogy dobniuk kellene.
A következő hónap elején lépek fel a 20-asokra:)
want2push
Normál esetben igazad van, de HU Sng-ben Qx-el buttonról standard az emelés, igazából könnyebb felsorolni, hogy általában mivel nem emelünk, mint azt amivel emelünk.
Turbóban meg nincs mit felsorolni...:))
eléggé határeset szituáció, és igazad/igazatok van, hogy hanyagolható move, mivel eléggé hiányosak az információk az ellenfélről.
köszi a hsz-eket.
GL a 20as szinthez ;)
Sztem ok volt a vége, csak nem biztos, hogy az adott enemy ellen a parti elején ez a leg+EV-bb move, de ezt megbeszéltük.
Pre SB-ből AKs-el 10/20-on mekkorát betelsz enemy ellen általában(tegyük fel, hogy az ellen, aki ellen betetted a hand-t)?