HU SnG végjáték, mivel hívjunk open push-t?
Az előbb sikeresen megvert egy elég jól játszó ellenfél. Sikerült 8 BB-ről felállnia.
40/80-as vakszinten kb. 600-as stack-el kezdte el az open shove-t.
Ilyenkor milyen range-el érdemes megadni? Ismerem a Nash Equilibrium-ot, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Következő lapokat dobtam:
Q3o - Nash szám: 5.9
53o - Nash szám: 3.1
Aztán egy JJ-vel sikerült becsapdáznom és A4o-val lemákolt. Kis munkával sikerült újra levinnem 8 BB-re és kezdődött újra a móka.
JTo - Nash szám: 12.7
J2s - Nash szám: 4.2
T3o - Nash szám: 3.6
J7o - Nash szám: 6.4
89o - Nash szám: 8.2
Közben emberünk feljött 11 BB-re.
K4s - Nash szám: 12.1
A4o - Nash szám: 18.3
A fentit megadtam és mutatott egy A9o-t, amit nem sikerült lejavulni.
Innen én voltam a shorty, mindössze 8 BB-m maradt. Kezdődhetett nálam az open push, ami sajnos csak 3 leosztásig tartott.
QJo - dobott - Nash szám: 20+
Q5s - dobott - Nash szám: 20+
K5s - megadta - Nash szám: 20+
Mutatott A7s-ot és itt lett vége a meccsnek ;)
Mit csináltatok volna másképp?
Az előbb sikeresen megvert egy elég jól játszó ellenfél. Sikerült 8 BB-ről felállnia.
40/80-as vakszinten kb. 600-as stack-el kezdte el az open shove-t.
Ilyenkor milyen range-el érdemes megadni? Ismerem a Nash Equilibrium-ot, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.
Következő lapokat dobtam:
Q3o - Nash szám: 5.9
53o - Nash szám: 3.1
Aztán egy JJ-vel sikerült becsapdáznom és A4o-val lemákolt. Kis munkával sikerült újra levinnem 8 BB-re és kezdődött újra a móka.
JTo - Nash szám: 12.7
J2s - Nash szám: 4.2
T3o - Nash szám: 3.6
J7o - Nash szám: 6.4
89o - Nash szám: 8.2
Közben emberünk feljött 11 BB-re.
K4s - Nash szám: 12.1
A4o - Nash szám: 18.3
A fentit megadtam és mutatott egy A9o-t, amit nem sikerült lejavulni.
Innen én voltam a shorty, mindössze 8 BB-m maradt. Kezdődhetett nálam az open push, ami sajnos csak 3 leosztásig tartott.
QJo - dobott - Nash szám: 20+
Q5s - dobott - Nash szám: 20+
K5s - megadta - Nash szám: 20+
Mutatott A7s-ot és itt lett vége a meccsnek ;)
Mit csináltatok volna másképp?
K4s-el calloltam volna, a többit én is így.
Nagyjából semmit, én is az A4o-nél adtam volna meg először. Talán elgondolkoztam volna még a K4s-en is, így, hogy minden körben all-in jön, de valószínűleg azzal még nem adtam volna.
Amúgy azt nem értem, minek kellett ehhez egy új topicot nyitni? Nem fért volna bele a HU SnG-be?
A JTo standard push és call (nagyon jól teljesít alacsonyabb párok ellen és ritkán van dominálva)
Ha ennyire agro, akkor pusholtam (calloltam) volna 89o-val és K4s-el is.
Én egyébként a SAGE-t jobban kedvelem:)
A downswing miatt ne fájjon a fejed, majd helyreáll, csak próbáld mindig az A játékod hozni és szép lassan visszanyerni a veszteséget. Nem akarlak elkeseríteni, de lesz még bőven, ez műfaji sajátosság:). A legrosszabb szintlépéskor, nekem egyszer akkor jött, 1 nap alatt a BR-em 1/8-ad részét elbuktam, hát nem volt jó érzés.
Érdemes több teremben játszani, mert akkor nehezebben tiltelsz.
K4s nálam easy fold 11 BB-s stackből. 7BB, vagy annál kisebb effektív stack esetén callolnék vele. 11BB-nél az A4s call nem rossz, de szerintem kb. éppen határeset. JTo-val kb. 8-9 BBs effektív stack mellett még talán jó a call, e felett én már eldobnám.