Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Hyper 6max SNG_FPP satellitek

naggeri
2013. ápr. 3. 11:17

Hyper 6max SNG_FPP satellitek

Sosem toltam eddig ilyet, de Stars FPP pontokat igy váltom ki mostanában, aztán szeretnék ebben is fejlődni.
500 stackel kezd mindenki 25/50 vakokkal kb 2-3 perc lehet a vakemelkedés 50/100-ra.
Tudnátok valamilyen push/fold táblázatot ehhez?

ja fontos. 6 ból 2 ember nyer.
bármilyen stratégia esetleg?

rockett
Válasz naggeri kommentjére
2013. ápr. 3. 12:56

Sosem toltam eddig ilyet, de Stars FPP pontokat igy váltom ki mostanában, aztán szeretnék ebben is fejlődni.
500 stackel kezd mindenki 25/50 vakokkal kb 2-3 perc lehet a vakemelkedés 50/100-ra.
Tudnátok valamilyen push/fold táblázatot ehhez?

ja fontos. 6 ból 2 ember nyer.
bármilyen stratégia esetleg?

Hyper Turbo Hand Chart - STT Poker Strategy - Single Table Tournament Poker Forum
:)
érdemes figyelni az ICM-re 3 fő környékén, és nem bevállalni a neccesebb pushokat, ha jó a stack, hiszen satról van szó, nem kell, hogy hozzád kerüljön az összes zseton. Ugyan a HU része kimarad a játéknak, sztem mégis érdemes nézegetni a nash HU push/fold táblát, adhat némi irányt, hogy mikkel lehet pusholgatni.
HoldemResources - HeadsUp Push/Fold Equilibrium

esetleg lehet néha játszani a prémiumlapok megjátszásával, push helyett minizni, limpelni, attól függően, hogy reagálnak az ellenfelek. :)

Egyébként sztem ha megcsinálsz egy supernovát idén, nem érdemes ezeket játszanod.

naggeri
2013. ápr. 3. 14:51

elvileg pár hónap és megvan a supernova. akkor már miért nem érdemes ezzel xarakodni?
annyival jobb lenne az FPP/cash bónusz?

rockett
2013. ápr. 3. 20:25

elvileg pár hónap és megvan a supernova. akkor már miért nem érdemes ezzel xarakodni?
annyival jobb lenne az FPP/cash bónusz?

órabérben mindenképp jobb megvenni a supernovás cash bónuszt. Csak 1 klikk :) És nincs variancia, nincs új game tanulással eltöltött idő. És tudtommal az átváltási árfolyam se rossz, de ennek érdemes utánakérdezni. :)

Élő ügyfélszolgálat