Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Hyperturbo stratégia-help

Riddler1988
Válasz rockett kommentjére
2011. márc. 31. 10:33

Jah, Én 9 fős superturbókról beszéltem :) Azoknál is ez a helyzet?

Joc
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. márc. 31. 11:48

a-a.

Ezt hogy kell érteni?

fejes1988
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 31. 12:31

Úgy, hogy hagyd a francba.

Joc
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. márc. 31. 14:11

Úgy, hogy hagyd a francba.

Erre tippeltem, csak nem voltam biztos benne.:)

rockett
Válasz Riddler1988 kommentjére
2011. márc. 31. 16:08

Jah, Én 9 fős superturbókról beszéltem :) Azoknál is ez a helyzet?

erről nincsenek tapasztalataim, én SH-t játszottam csak, a 9 főst kicsit már öngyilkosságnak ítélem:) alkalmanként játszom, de csak ezzel foglalkozni borzalmas varianciával jár

straubbazsi
2011. márc. 31. 16:28

erről nincsenek tapasztalataim, én SH-t játszottam csak, a 9 főst kicsit már öngyilkosságnak ítélem:) alkalmanként játszom, de csak ezzel foglalkozni borzalmas varianciával jár

Így elsőre nem világos, hogy mitől kisebb a variancia, nagyobb a ROI 6maxban, mint FRben. Segíthetnél :).

rockett
2011. márc. 31. 16:39

Így elsőre nem világos, hogy mitől kisebb a variancia, nagyobb a ROI 6maxban, mint FRben. Segíthetnél :).

Azt hiszem félreértetted egy kicsit a hsz-m:) Azzal kezdtem a mondandóm, hogy nincsenek FR tapasztalataim, meg azt mondtam hogy öngyilkosságnak tűnik...Persze biztos megvan FR-re is a nyerő stratégia, csak ennek nem néztem utána, mert csak az SH érdekelt. Nem hasonlítottam össze sem a ROI-t, sem a varianciát a két játékban, úgy gondoltam, hogy magában a hyperturbó játékban nagy a variancia és kicsi a ROI (amit nyilván az ellensúlyoz, hogy sokkal többet le lehet játszani belőle, így adott esetben jobban is kereshetsz, mintha turbo-t vagy normál sng-t játszanál). De ezt te nyílván nálam sokkal jobban tudod, ezt meg sem kérdőjelezném:) Én csak egy rövid kirándulást tettem ebbe a világba.

straubbazsi
2011. márc. 31. 17:35

Nem is kötekedésképpen írtam, csak furcsáltam, hogy mitől tűnhet nagyobb öngyilkosságnak az FR, mint az SH :)

rockett
2011. márc. 31. 17:41

Nem is kötekedésképpen írtam, csak furcsáltam, hogy mitől tűnhet nagyobb öngyilkosságnak az FR, mint az SH :)

sokkal jobban tudtam kezelni az SH-t erről van szó:)

titcar
2011. márc. 31. 18:09

A nash nagyon fogyatékos a sturbohoz, legfeljebb buborékban releváns, de akkor is felül kell bírálni.

ezt nem tudtam értelmezni :)
icm-et vágod = tudod mi az az icm és adott játékos(ok) ellen ez alapján döntesz, nyilván úgy, hogy alkalmazkodsz hozzájuk

Élő ügyfélszolgálat