Riddler1988
Válasz rockett kommentjére
2011. márc. 31. 10:33
Jah, Én 9 fős superturbókról beszéltem :) Azoknál is ez a helyzet?
fejes1988
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 31. 12:31
Úgy, hogy hagyd a francba.
Joc
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. márc. 31. 14:11
Úgy, hogy hagyd a francba.
Erre tippeltem, csak nem voltam biztos benne.:)
rockett
Válasz Riddler1988 kommentjére
2011. márc. 31. 16:08
Jah, Én 9 fős superturbókról beszéltem :) Azoknál is ez a helyzet?
erről nincsenek tapasztalataim, én SH-t játszottam csak, a 9 főst kicsit már öngyilkosságnak ítélem:) alkalmanként játszom, de csak ezzel foglalkozni borzalmas varianciával jár
straubbazsi
2011. márc. 31. 16:28
erről nincsenek tapasztalataim, én SH-t játszottam csak, a 9 főst kicsit már öngyilkosságnak ítélem:) alkalmanként játszom, de csak ezzel foglalkozni borzalmas varianciával jár
Így elsőre nem világos, hogy mitől kisebb a variancia, nagyobb a ROI 6maxban, mint FRben. Segíthetnél :).
rockett
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. márc. 31. 16:39
Így elsőre nem világos, hogy mitől kisebb a variancia, nagyobb a ROI 6maxban, mint FRben. Segíthetnél :).
Azt hiszem félreértetted egy kicsit a hsz-m:) Azzal kezdtem a mondandóm, hogy nincsenek FR tapasztalataim, meg azt mondtam hogy öngyilkosságnak tűnik...Persze biztos megvan FR-re is a nyerő stratégia, csak ennek nem néztem utána, mert csak az SH érdekelt. Nem hasonlítottam össze sem a ROI-t, sem a varianciát a két játékban, úgy gondoltam, hogy magában a hyperturbó játékban nagy a variancia és kicsi a ROI (amit nyilván az ellensúlyoz, hogy sokkal többet le lehet játszani belőle, így adott esetben jobban is kereshetsz, mintha turbo-t vagy normál sng-t játszanál). De ezt te nyílván nálam sokkal jobban tudod, ezt meg sem kérdőjelezném:) Én csak egy rövid kirándulást tettem ebbe a világba.
straubbazsi
2011. márc. 31. 17:35
Nem is kötekedésképpen írtam, csak furcsáltam, hogy mitől tűnhet nagyobb öngyilkosságnak az FR, mint az SH :)
rockett
2011. márc. 31. 17:41
Nem is kötekedésképpen írtam, csak furcsáltam, hogy mitől tűnhet nagyobb öngyilkosságnak az FR, mint az SH :)
sokkal jobban tudtam kezelni az SH-t erről van szó:)
titcar
2011. márc. 31. 18:09
A nash nagyon fogyatékos a sturbohoz, legfeljebb buborékban releváns, de akkor is felül kell bírálni.
ezt nem tudtam értelmezni :)
icm-et vágod = tudod mi az az icm és adott játékos(ok) ellen ez alapján döntesz, nyilván úgy, hogy alkalmazkodsz hozzájuk