ICM Trainer
Sziasztok!
Kettő kérdésem van:
- az ICM traineren hány %-os eredménytől mondható az, hogy Hero hosszú távon nyerő tud lenni micro/small stake SNG-n (én speciel 9-10 fős turbóra vagyok kíváncsi de gondolom ez részlet kérdés)?
- mennyi az a hand mennyiség ami után a trainerben kapott % mérvadó?
Gondolom nincsenek kőbe vésve a dolgok, hogy x% alatt stabil vesztő, afelett pedig nyerő a playa, én "csak" egy irány mutató százalékra lennék kíváncsi (pl. x% felett nagy baj nem lehet Hero játékával)
Előre is köszönöm a válaszokat :)
senki?:(
én régebben pörgettem.
100 handből ha 95 körül ok, akkor nagyjából képben vagy.
de ha 100, az se baj :)
Ha unatkozol, nem olyan rossz időtöltés, de akkor már inkább bonts fel egy sört, ülj le a kanapéra és rakjál be egy dvd-t. Vagy menj el a pároddal egy jó helyre.
Szóval ha tanulni akarsz és fejlődni, akkor inkább felejtsd el.
Ha unatkozol, nem olyan rossz időtöltés, de akkor már inkább bonts fel egy sört, ülj le a kanapéra és rakjál be egy dvd-t. Vagy menj el a pároddal egy jó helyre.
Szóval ha tanulni akarsz és fejlődni, akkor inkább felejtsd el.
Miért kell elfelejteni? :)
Miért kell elfelejteni? :)
Szerintem meg alapozni tökéletes. Versenyeken idővel eljön a push-fold szakasz, ha azt valaki keni-vágja, hosszútávon nagy edgre tehet szert, lévén az emberek többsége botrányosan szarul pushol (a callokról nem is beszélve). Ha 1-2%-os hibahatárral már megy a push/fold, az komoly előnyt fog jelenteni turbo játékokban.
Szerintem meg alapozni tökéletes. Versenyeken idővel eljön a push-fold szakasz, ha azt valaki keni-vágja, hosszútávon nagy edgre tehet szert, lévén az emberek többsége botrányosan szarul pushol (a callokról nem is beszélve). Ha 1-2%-os hibahatárral már megy a push/fold, az komoly előnyt fog jelenteni turbo játékokban.