rigopisti
2012. aug. 2. 19:26

ICM Trainer

Sziasztok!

Kettő kérdésem van:

- az ICM traineren hány %-os eredménytől mondható az, hogy Hero hosszú távon nyerő tud lenni micro/small stake SNG-n (én speciel 9-10 fős turbóra vagyok kíváncsi de gondolom ez részlet kérdés)?

- mennyi az a hand mennyiség ami után a trainerben kapott % mérvadó?

Gondolom nincsenek kőbe vésve a dolgok, hogy x% alatt stabil vesztő, afelett pedig nyerő a playa, én "csak" egy irány mutató százalékra lennék kíváncsi (pl. x% felett nagy baj nem lehet Hero játékával)

Előre is köszönöm a válaszokat :)

rigopisti
Válasz rigopisti kommentjére
2012. aug. 8. 16:38

senki?:(

ferkocse
2012. aug. 8. 16:48

én régebben pörgettem.
100 handből ha 95 körül ok, akkor nagyjából képben vagy.
de ha 100, az se baj :)

trixilw
2012. aug. 8. 17:52

Ha unatkozol, nem olyan rossz időtöltés, de akkor már inkább bonts fel egy sört, ülj le a kanapéra és rakjál be egy dvd-t. Vagy menj el a pároddal egy jó helyre.

Szóval ha tanulni akarsz és fejlődni, akkor inkább felejtsd el.

ferkocse
Válasz trixilw kommentjére
2012. aug. 8. 18:26

Ha unatkozol, nem olyan rossz időtöltés, de akkor már inkább bonts fel egy sört, ülj le a kanapéra és rakjál be egy dvd-t. Vagy menj el a pároddal egy jó helyre.

Szóval ha tanulni akarsz és fejlődni, akkor inkább felejtsd el.

+1, teljesen egyetértek...

majergabem
2012. okt. 23. 20:01

Miért kell elfelejteni? :)

trixilw
Válasz majergabem kommentjére
2012. okt. 23. 20:08

Miért kell elfelejteni? :)

Mert nem tanít meg a játék elméletére, nem tanít meg átlátni a szituációkat és megérteni a helyzetek miértjét. Enélkül pedig nem tudod melyik válasz miért jó, nem tudod összerakni a saját játékodat csak ész nélkül pusholsz. Valahogy így:

Shokyu
2012. okt. 24. 0:41

Szerintem meg alapozni tökéletes. Versenyeken idővel eljön a push-fold szakasz, ha azt valaki keni-vágja, hosszútávon nagy edgre tehet szert, lévén az emberek többsége botrányosan szarul pushol (a callokról nem is beszélve). Ha 1-2%-os hibahatárral már megy a push/fold, az komoly előnyt fog jelenteni turbo játékokban.

straubbazsi
Válasz Shokyu kommentjére
2012. okt. 24. 6:44

Szerintem meg alapozni tökéletes. Versenyeken idővel eljön a push-fold szakasz, ha azt valaki keni-vágja, hosszútávon nagy edgre tehet szert, lévén az emberek többsége botrányosan szarul pushol (a callokról nem is beszélve). Ha 1-2%-os hibahatárral már megy a push/fold, az komoly előnyt fog jelenteni turbo játékokban.

Csakhogy 1-2% hibahatár az ICM trainerben játék közben még lehet 10-30 százalék is. Ha alapozásnak szerintünk tökéletes, az csak azt jelenti, hogy nem ismerünk jobb módszereket.

Amúgy 95,2.

Élő ügyfélszolgálat