Es bar ezt lehet rosszul vettem le de a jateka meg tovabb erositette hogy itt a turelem a gyozelem kulcsa.
A masodik videot meg nem lattam, es ha jol olvastam az elso hozzaszolasod ez abban van.
Viszont errol a 2,5BB emelesrol lenne kerdesem. Mi van ha kapsz egy reraise-t esetleg allint?
Ok meguszod ha AA-KK ellen jatszol es el tudod dobni. De altalaban ezek a lopasok mar magas 100 - 200 koruli vaknal vannak ahol egy 300-500 zseton elvesztese komoly fajdalmat tud okozni es utana egy valoszinuleg gyengebb lappal fogsz open all in menni.
Tegnap pont volt egy parti 6 fonel 1700 koruli zsetonnal alltam (4dik zseton mennyiseg) 200as BBnel JJre emeltem 700at (ez valszeg nem jo volt) amire kaptam egy allint CLtol, el tudtam dobni viszont maradt 1000 zsetonom amit a kovetkezo handben AJo MPbol kellett open pusholni.
JJvel nagyobb ranget verek mint AJvel megis egy AJre tettem fel a versenyem.
megnéztem mind a hármat tegnap éjjel. hát igazából
valóban ennyit kell pusholni? mert én is gyakran pusholtam, majd ceewyl leírta, hogy jobb lenne a 2,5bb KJs-el.
ha megnezed a sharkscopen jackal69-et (stars) lathatod hogy eleg jol csinal vmit....
Mondjuk az a resz is tetszett hogy 3-4 vakszintig figyeld meg az ellefeleid jatekat es akkor tudni fogod kire erdemes tolni. Egy adott asztal szam felett azert ezt mar eleg nehez nyomon kovetni hogy ki az aki 23oval triplazott fel AA es KK ellen es ki az aki legitim kezzel csinalt 3k chip-et.
Viszont errol a 2,5BB emelesrol lenne kerdesem. Mi van ha kapsz egy reraise-t esetleg allint?
Ok meguszod ha AA-KK ellen jatszol es el tudod dobni. De altalaban ezek a lopasok mar magas 100 - 200 koruli vaknal vannak ahol egy 300-500 zseton elvesztese komoly fajdalmat tud okozni es utana egy valoszinuleg gyengebb lappal fogsz open all in menni.
Tegnap pont volt egy parti 6 fonel 1700 koruli zsetonnal alltam (4dik zseton mennyiseg) 200as BBnel JJre emeltem 700at (ez valszeg nem jo volt) amire kaptam egy allint CLtol, el tudtam dobni viszont maradt 1000 zsetonom amit a kovetkezo handben AJo MPbol kellett open pusholni.
JJvel nagyobb ranget verek mint AJvel megis egy AJre tettem fel a versenyem.
Nem a DoNra kapta a csillagait úgy tűnik. (videókat nem láttam csak a kommenteket)
Annyit tennék még hozzá a Jackallal kapcsolatban kétkedőkhöz, hogy a srác valójában Phil Saw névre hallgat és ennek a könyvnek is szerzője egyben:
Amazon.com: Secrets of Sit 'n' Gos: Winning Strategies for Single-table Poker Tournaments (D&B Poker): Phil Shaw: Books
Nem mellesleg jelenleg 11. a poker pro labs SnG ranglistán.