Az a baj, hogy ezzel a komoly erőmutatással pont gyengeséget mutatsz:) és még sokba is kerül ha van nála A
Ja, és cs-t ne akarjunk már kiblöffölni:)
Az a baj, hogy ezzel a komoly erőmutatással pont gyengeséget mutatsz:) és még sokba is kerül ha van nála A
Ja, és cs-t ne akarjunk már kiblöffölni:)
hy
1hand: Csak call,nagyon az elején vagyunk még a sng-nek!
2Hand: Preflop jó,bár ha nem emelsz vissza az sem baj az sng elején,de a zsetonod meg engedi!
Flopon az ellen eddigi játéka alapján döntenék,ha színhúzóra teszem, akkor se szívesen tenném be az összes zsetonomat,mert az sng elején nagyon kerülni szoktam a coinflipeket.Itt nem tudod feltölteni magad újra.Ha meg Qrakom akkor egyértelmü fold.
JÓL read-ted az ellent.
3hand:sima Push. egy kicsit utána jártam: 66+,A9s+,AT+,KQs
4Hand:preflop ok.Flopon nem kell overbetelni.Én 500-800 hívtam volna!
5hand:All in-t mentem volna,mivel kettesbe szeretném lejátszani eva.....-al.MR mattell-ről kiderült,hogy képes k,K limpelni,notesba fel kell írni.
Ha viszont,úgy játszom mint te akkor el tudom dobni MR mattell all in-re.
1-4ig többiek megírták, egyetértek. Az 5. hand viszont nagyon fontos, mert ebből látszik, hogy mitől más az SNG, mint a többi játékforma.
5. hand : FOLD!!!
5-handed 100-200; nagyon fontosak a stack-méretek: 26, 7, 18(Hero), 7, 9bb. Ebben a helyzetben, a nagystack-et kerülni kell preflop ICM-hatás miatt (Moshman könyvben le van vezetve ill Google is your best friend), csak ő tud kiejteni, ha duplázol sem vagy még pénzben, ha kiesel oda az előnyöd a 3 short ellen, röviden: kevesebbet nyerhetsz, mint veszíthetsz. Hiába van bent a zsetonjaid 1/3-a, mivel a bigstack borítja rád az asztalt, ezért ebben a helyzetben dobni kell (hosszútávon egyszerűen nem éri meg megadni)
Mai 2 kérdéses
Sziasztok!
Mai két kérdéses hand:
Az elsőt szerintem nem lehetett eldobni de majd megmondjátok:
weaktight | Hand | 99 - No Limit Holdem Tournament
Itt a második, ez már véleményes, de lehetett volna nála 2 pár, drill, sor és flush amivel adhatja. El kellett volna engednem vagy ezt ki kell fizetni és kész?
weaktight | Hand | 8Js - No Limit Holdem Tournament
Egyébiránt a szopó folytatódik de a sima 70/30, 90/10-es bad beateket nem fogom ide tenni, megtelne az oldal. De majd kihúzza a hosszútáv....Hogy húzná már... :)
Előre is köszi a hozzászólásokat.
Need help!
Valaki please nézzen rá a fenti 2 hand-re ha tud!
Sokat segítene... thx
1. hand:
Inkább raise flop. Ha turnig vársz, akkor is sokkal nagyobbat emelj vissza, mondjuk 600-ig. Egyébként cooler.
2. hand:
Ez a pozíción kivül c/c játék nem nut színhúzval nem túl üdvözítő. Inkább donkolj, vagy c/r-zelj, vagy check/foldolj. Ahogy ment donkolj a turnön.
Nagyon passzív a flop-játékod, korábban legyél agresszív.
Napi**ar
6,5 $-os 6max sng, első vakszint:
weaktight | Hand | 88 - No Limit Holdem Tournament
El lehet dobni a set-et? Átfogalmazom: Hosszútávon megéri?
Köszi előre is!
6,5 $-os 6max sng, első vakszint:
weaktight | Hand | 88 - No Limit Holdem Tournament
El lehet dobni a set-et? Átfogalmazom: Hosszútávon megéri?
Köszi előre is!