Nagy dilemmám például, hogy mit csináljak AQval mondjuk késői pozban. Mivel ennél a játékosállományál limpelni preflop kb 5-6an szoktak, hamár megadták, nem dobják el 4bb-s emelésre sem. Aztán AQval így 2-4 emberrel kell floppot nézni ami nem kellemes. Így már csak én is limpelek vele a korai fázisban:) (átnézve a PTben a handeket, sokat szoptam emiatt anno)
Nagy dilemmám például, hogy mit csináljak AQval mondjuk késői pozban. Mivel ennél a játékosállományál limpelni preflop kb 5-6an szoktak, hamár megadták, nem dobják el 4bb-s emelésre sem. Aztán AQval így 2-4 emberrel kell floppot nézni ami nem kellemes. Így már csak én is limpelek vele a korai fázisban:) (átnézve a PTben a handeket, sokat szoptam emiatt anno)
maradok a foldnál, mert nem egyszer fordult elő, hogy valaki visszatolta és dobhattam.
Érdekesen játszol azért szeritnem azaz AQ annyira nem rossz, mégha limpelnek is előtted 5en. Hívd meg rendesen, ha visszatolják helyzettől függően call/fold, eltudod ugyis dönteni melyik a helyes.
Késői poziban akárhányan limpelnek, mindenképpen emelj rá AQ-val. Valószínűleg messze a te lapod a legjobb, és egy nagy emeléssel el lehet vinni a potot.
PT-vel átnéztem és messze ezzel a lappal is szoptam a legtöbbet az ilyen helyzetek miatt. Ezen a szinten nem lehet az AQval akciózni, keressek handet, de többször is megesett emlékeim szerint, hogy LPből emelek AQvalk miközben 10/20nál 150at emelek és 3an nézünk floppot..?
Ha van ilyen handed akkor tedd be ide szerintem, aztán meglessük :)
Szeritnem elég keveset hivsz a J pároddal feltételezhetően te vagy a legjobb, hivhatnál többet is szerintem
Muszály kiűzni preflop a szemetet egy jókora emeléssel!Aztán ha nem talál el a flop és pozíciód van simán elpasszolhatod!
+1 nem csoda hogy állandóan arról írsz hogy lemákolnak, ezeknek az emeléseknek semmi értelme