az sng-k királyai:
Hero (T8 - Button) - Hand Import - 06-12-2009 - Poker Hand Replays
vajon mi mehet végbe bjondo fejében ilyenkor?:)
Igazából az AQ elfogadást sem értem, meg a 88 pusht se, de ők tudják.
megadni szerintem semmi értelme, vagy vissza kell tolni v fold.
Normális ellenfél ellen aki képes gondolkodni, visszatolom és jó amit írtál, de ellene... Nem igazán érdekli, hogy a buborékban vagyunk. Inkább call, és ha jön valami a flopra, akkor betolom. Gyakorlatilag stop&go. Az ilyen arcok könnyebben dobnak postflop, akár az odds-októl függetlenül is, mint preflop.
Zehy, Te játszol még HU-okat? Én most 3 napig szinte csak azokat toltam, de olyan szépen buktam végig... A mai napra eljutottam odáig, hogy kibaszottul gyűlölöm a HU-ot. A bukó partik 80%-ában 500-2500-ról jött fel az ellen. Csak sajnos nem bírom abbahagyni most már. Olyan érzésem van mintha én etetném a full tilt összes halát.
Zehy, Te játszol még HU-okat? Én most 3 napig szinte csak azokat toltam, de olyan szépen buktam végig... A mai napra eljutottam odáig, hogy kibaszottul gyűlölöm a HU-ot. A bukó partik 80%-ában 500-2500-ról jött fel az ellen. Csak sajnos nem bírom abbahagyni most már. Olyan érzésem van mintha én etetném a full tilt összes halát.
Hero (8Q - Small Blind) loses - three of a kind, fives - king kicker wins over three of a kind, fives - Poker Hand Replays
Már megint, emiatt esem ki... Teljesen feszes volt a rólam kialakított kép, alig loptam az asztalnál. Tényleg jó viccnek gondolják ezt ezek az idióták??
Nem játszom már kb semmit...
Hogy-hogy? Mi a fene van?
az sng-k királyai:
Hero (T8 - Button) - Hand Import - 06-12-2009 - Poker Hand Replays
vajon mi mehet végbe bjondo fejében ilyenkor?:)
Igazából az AQ elfogadást sem értem, meg a 88 pusht se, de ők tudják.
A Starson van egy függőben lévő bónuszom, amit lassan ideje lenne kiszedni, ezért úgy döntöttem kicsit rákapcsolok. A terv a következő: 6 fős sng-kat fogok nyomni, egyszerre 4 asztalon. 60 napom van a bónuszra, ezért minimum napi 40 db sng-t kell tolnom. $3+0,25-os turbókat nyomok, kb $640-al kezdtem. Ha elérem a $750-t, lépek fel $6.5-ra. Szóval úgy néz ki ez a két hónap grindolással fog telni.
Ha valakit érdekel beszámolok majd az eredményekről, és rakok be hand-eket is.
Toltam mostanában kb 140 db-ot próbaképpen, 22%-os ROI-t tudtam hozni, de ha bírok tartani egy 15%-ot már boldog ember leszek. Amikor leülök lelkesen grindolni, mindíg megcsap a downswing szele. Úgy tűnik ez most sem lesz másképp. Ma már jöttek a szebbnél szebb badbeat-ek.
A mai leghumorosabb eddig:
Seat 4: Delija85 (3160 in chips)
Seat 5: WeG55 (5840 in chips)
Delija85: posts the ante 50
WeG55: posts the ante 50
Delija85: posts small blind 300
WeG55: posts big blind 600
*** HOLE CARDS ***
Dealt to WeG55 [ :Qh: :Jc: ]
Delija85: raises 1200 to 1800 Gyönyörű emelés! :eek:
WeG55: raises 3000 to 4800
Delija85 said, "dude learn how to play" !!!
Delija85: calls 1310 and is all-in
Uncalled bet (1690) returned to WeG55
*** FLOP *** [:2h: :2d: :Kd:]
Delija85 said, "u lucky ****"
*** TURN *** [:5d:] Ilyenkor már minden Starsos látja a rivert...
*** RIVER *** [:Td:]
*** SHOW DOWN ***
WeG55: shows [ :Qh: :Jc:] (a pair of Deuces)
Delija85: shows [:7c: :Qd:] (a flush, King high)
Delija85 collected 6320 from pot
Delija85 said, "u like that ****" Végül a gyűlöletet felváltja az "én vagyok a legjobb" érzés. :D
Folyt.köv.