Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Melyiket valasszam?

Godmode
2007. okt. 6. 23:52

Melyiket valasszam?

Azt szeretnem megkerdezni, hogy kifejezetten csak SNGra milyen termet ajanlotok (PT tamogatas feltetel)?
Full Tiltet es B2B-t kiveve, azt mar ismerem, hogy milyen...

Skiboy
Válasz Godmode kommentjére
2007. okt. 7. 5:15

Ha tournament, akkor ugye meg kell említeni a PokerStarts-t. A Party is népszerű, de hátrányuk az általad említettekhez képest, hogy nincs rb.

Godmode
Válasz Skiboy kommentjére
2007. okt. 7. 13:49

Ha tournament, akkor ugye meg kell említeni a PokerStarts-t. A Party is népszerű, de hátrányuk az általad említettekhez képest, hogy nincs rb.

Pokerstarson van rakeback?
A Starson kivul a Chili poker volt a masik, amire gondoltam... Melyiken van tobb jatekos ugy 22:00-2:00-ig? Meg persze minel tobb 10+1 (20+2) 10 fos SNG jo blind strukturaval (ami kb olyan, mint a B2B-s)?
Koszi!

want2push
2007. okt. 7. 14:23

PokerStarson nincs rake back.

Természetesen a Poker Stars a világ legmagyobb terme, ahol igen komoly hangúlyt fektetnek a tournament szervezésre. Egyértelműen több játékos van ott. Mindazonáltal a Chilipokeren is bőven találsz ilyen méretű sit&go asztalokat abban az időszakban, amit írtál, mivel a legnagyobb európai hálózathoz tartozik.

Talán a fő különbség a két terem között, hogy a Chilin nem fogsz amerikaiakkal találkozni.

Godmode
Válasz want2push kommentjére
2007. okt. 7. 15:13

Talán a fő különbség a két terem között, hogy a Chilin nem fogsz amerikaiakkal találkozni.

Ez most jo, vagy rossz? Melyiken gyengebbek a jatekosok? A Chili fele azert huz a szivem, mert ott kb 300$ bonuszt meg tudnek csinalni csak SNGzassal (lehet, hogy csak 250), viszont a Starson csak 50$ van (ROI-t azert megdobja a bonusz inseges idokben :cool:)...
Mindenesetre azt javasoljatok, ahol a leheto legtobb SNG kozul valaszthatok ES a leggyengebb a jatekosallomany... ;)

Skiboy
2007. okt. 7. 18:38

Eddig ugyan nem játszottam túl sok 10+1 és 20+2-es SNG-t, de én a Chilit választanám. Az indoklás amit írtál, teljesen ésszerű. A játékosszámmal szerintem egyik helyen se lesz probléma.

arkangyal
2007. okt. 9. 10:29

A betfred-et is érdemes állítólag kipróbálni. Itt nincs maximális havi bónusz legnagyobb VIP szinten (azaz korlátlan, csak a játékod mennyiségétől függ). Legnagyobb vip szinten 50 dolláros SNG-vel csak bónuszból összejöhet havi 1-2k USD. De SNG szempontjából a Chiliről is jókat hallottam.

Élő ügyfélszolgálat