Melyiket valasszam?
Azt szeretnem megkerdezni, hogy kifejezetten csak SNGra milyen termet ajanlotok (PT tamogatas feltetel)?
Full Tiltet es B2B-t kiveve, azt mar ismerem, hogy milyen...
Ha tournament, akkor ugye meg kell említeni a PokerStarts-t. A Party is népszerű, de hátrányuk az általad említettekhez képest, hogy nincs rb.
Ha tournament, akkor ugye meg kell említeni a PokerStarts-t. A Party is népszerű, de hátrányuk az általad említettekhez képest, hogy nincs rb.
PokerStarson nincs rake back.
Természetesen a Poker Stars a világ legmagyobb terme, ahol igen komoly hangúlyt fektetnek a tournament szervezésre. Egyértelműen több játékos van ott. Mindazonáltal a Chilipokeren is bőven találsz ilyen méretű sit&go asztalokat abban az időszakban, amit írtál, mivel a legnagyobb európai hálózathoz tartozik.
Talán a fő különbség a két terem között, hogy a Chilin nem fogsz amerikaiakkal találkozni.
Talán a fő különbség a két terem között, hogy a Chilin nem fogsz amerikaiakkal találkozni.
Eddig ugyan nem játszottam túl sok 10+1 és 20+2-es SNG-t, de én a Chilit választanám. Az indoklás amit írtál, teljesen ésszerű. A játékosszámmal szerintem egyik helyen se lesz probléma.
A betfred-et is érdemes állítólag kipróbálni. Itt nincs maximális havi bónusz legnagyobb VIP szinten (azaz korlátlan, csak a játékod mennyiségétől függ). Legnagyobb vip szinten 50 dolláros SNG-vel csak bónuszból összejöhet havi 1-2k USD. De SNG szempontjából a Chiliről is jókat hallottam.