Mi lehet hosszabb távon a helyes döntés?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ti az adott szituációban milyen döntést hoznátok. Megpróbálom felvázolni a szituációt.
MERGE hálózat, $10,80os 6fős DON SNG ~ 35. hand
még mindenkinek kb azonos stack ~1500 vakszint: 25/50
Holland gyerek (38/20/5ös stattal (~100hand alapján)) utg+1 bet 150
Én (21/14/6) Button AdTh call
SB-BB fold.
Flop: [ 7c, Ts, Js ]
itt előlről a gyerek bepusholt.
itt ti mit tennétek? mi lehet a helyes, vagy hosszabb távon profitábilisebb döntés. A call teljes stackért menne. Előtte ilyen nem csinált a gyerek.
Ez lett a vége... de azóta is töröm a fejemet, hogy helyes lépés volt e.
haantje1 raises [$1390.00 USD]
H1stamin calls [$1320.00 USD]
haantje1 shows [Qh, Kh ]
H1stamin shows [Ad, Th ]
** Dealing Turn ** [ 4c ]
** Dealing River ** [ 8h ]
nem nagyon vagyok otthon DON-ban, de szerintem fold preflop.
Ha DON, akkor sztem is fold preflop.
erre is gondoltam... ezért is írtam, hogy merge hálózat. mivel nagyon nagyon sok az eltévedt ember. ezért a rangembe egy ATo (buttonön) call még éppen belefér.
Egyébként köszi a választ:)
erre is gondoltam... ezért is írtam, hogy merge hálózat. mivel nagyon nagyon sok az eltévedt ember. ezért a rangembe egy ATo (buttonön) call még éppen belefér.
Egyébként köszi a választ:)
vagy ha már annyira belefér a rangembe akkor light3bet és 4bet fold??:S
de ha már megtettem a fishi callt.. a flop szituról mit gondoltok?
vagy ha már annyira belefér a rangembe akkor light3bet és 4bet fold??:S
de ha már megtettem a fishi callt.. a flop szituról mit gondoltok?
menj már a pics@ba.:D ne azokat válaszold, amiket full másik témában írok neked msnen... telespammeled az első topicot, amit nyitottam, mert tényleg érdekelne a dolog, és nem olyan fish választ várok, mint amilyet tőled kaptam... hogy 10dolláros SNG... itt azért meggondolandó.... az meg nem válasz, hogy ha megnyered, akkor már megvan a DON...:D
mellesleg... hosszabb távra kérdeztem, úgyhogy elképzelhető, hogy tényleg a preflop fold lenne a profitábilis.:)
de várom a további válaszokat is. ennek megerősítésére, avagy megcáfolására, és külön a flop szitu is érdekelne.:)
köszi: robzon
Pre fold.
Flop fold.