ez kócsing pénzért (olcsóbban persze mintha valakit egyénileg oktatnék)
nem kell tapasztalat, totál kezdő is jöhet ha elkötelezett
roll: 200-300Buyin azért nem árt ezekhez a 180 fősökhöz, van úgy hogy minusz 50 buyin egy napom.
havi szinten 300-500 lenne kötelező, de ezt még megdumáljuk ha összeállt a csapat. minél többet játszik valaki annál hamarabb kijön a hosszútáv.
A roll meg van, az elkötelezettség szintúgy. Már csak a konkrétumok érdekelnének, illetve az, hogy beleférek-e a csapatba. Bármilyen más elérhetőséget megadok privátban.
Üdv!
Engem is érdekelne a dolog, viszont én mint teljesen kezdő vágnék bele,azaz alig néhány darabot ha játszottam hasonló MTSNG-kből és azt is csak hobby szinten.
Cgről váltanék,előtte MTT-ztem.Viszont a részleteket szeretném valakivel privátban msn/skype/telefon megbeszélni mindenféleképpen.
Eddig tehát vagytok 5-en, ami nem para, max lesz 2 csoport is.
5. Paul_
4. Csoszogi33
3. CantusPutnok
2. MrNono
1. Diamond
vegyetek fel skypeon (aki még nem tette) és megdumáljuk a részleteket.
(atish81buzz)
Sziasztok!
Elvileg én lennék a másik ember akit diamond kolléga említett az 1. hsz-ben, hogy 2 hely már elkelt vele együtt.
2 hónapja ezeket a turbo 180 fősöket tolom kisebb-nagyobb sikerekkel...
stars nick:bttomy(papa)
ui.: az jó hír hogy 2 csoport is összejöhet, így nem fog kimaradni senki, aki részt szeretne venni ;)
Sziasztok,
teljesen kezdő vagyok, de beneveznék én is.
PS nick: bokszi
Sziasztok!
Elvileg én lennék a másik ember akit diamond kolléga említett az 1. hsz-ben, hogy 2 hely már elkelt vele együtt.
2 hónapja ezeket a turbo 180 fősöket tolom kisebb-nagyobb sikerekkel...
stars nick:bttomy(papa)
ui.: az jó hír hogy 2 csoport is összejöhet, így nem fog kimaradni senki, aki részt szeretne venni ;)
akkor a módosított lista
7. bgy
6. Paul_
5. Csoszogi33
4. CantusPutnok
3. MrNono
2. bnas
1. Diamond
most vagyunk 8an ha jól számolom, az pont 4-4 fő 2 csoportra.
négyen írták hogy még nincs vagy nem sok tapasztalatuk van ebbe a 180főbe, akkor úgy lehetne elosztani, hogy lenne egy kezdő meg egy "haladó" csoport...
ez az ötlet hogy tetszik?
akkor a módosított lista
7. bgy
6. Paul_
5. Csoszogi33
4. CantusPutnok
3. MrNono
2. bnas
1. Diamond
most vagyunk 8an ha jól számolom, az pont 4-4 fő 2 csoportra.
négyen írták hogy még nincs vagy nem sok tapasztalatuk van ebbe a 180főbe, akkor úgy lehetne elosztani, hogy lenne egy kezdő meg egy "haladó" csoport...
ez az ötlet hogy tetszik?