Köszönöm a válaszokat. A kérés már tárgytalan. Megtaláltam edzőmet!
Köszönöm a válaszokat. A kérés már tárgytalan. Megtaláltam edzőmet!
Örülök neki. Egyébként hogy lehet valaki edző? Kell hozzá valamilyen hivatalos papír vagy elég ha az illető önkényesen kinevezi magát edzőnek, esetleg kapitánynak?
sngwizardhoz annyit hozzátennék h onnantól kezdve h adsz az ellenfeleknek egy range-t a program el is hiszi neked h te tökéletesen tudod azokat rangeket és ehhez ad neked egy optimális exploitable (ezt hogy mondják magyarul??) stratégiát, más szóval az eredményekben zéró hibahatár van, azaz pl ha FT-n valakinek esetleg mégse tudod tökéletesen a range-ét borul az egész, gyakorlatban meg nyílván a világon senkinek nem tudod pontosan a range-ét, szóval nem venném szentírásnak amit ad.
Igen, tudom, de az average player modell játékosok statisztikáin alapszik....tettél már fel mt sng kérdést pl 2+2-n? 10 válaszból 9 level, ezek alapján valószínűleg nyerő regek fele azzal vezeti le a sessiont h egy órán át baromságokat válaszol abban a kérdőívben (jó, ez félig meddig vicc, de kicsit se lepődnék meg).
Örülök neki. Egyébként hogy lehet valaki edző? Kell hozzá valamilyen hivatalos papír vagy elég ha az illető önkényesen kinevezi magát edzőnek, esetleg kapitánynak?
Hi all!
Játszik még valaki Ongame 30 max Sng-t közületek?
Én az utóbbi 1 hónapban találtam rá erre a játékformára és nagyon bejön!
Ha van valaki, aki hasonlóan ezzel a területtel foglalkozik, akkor felvehetnénk a kapcsolatot. Biztos tudnánk javítani egymás játékán...
Sharkscope-n megtaláltok a DarreleRevis és Darrelle24 Nickeken.
multiacc?
Ja, bocs
multiacc?
szerintem két ongames teremben is regisztált különböző Rb-ért.
MTT edzőt keresek...ha valaki tudna kérem szóljon.
Köszönöm.