arkangyal
Válasz arkangyal kommentjére
2007. júl. 26. 14:52
Tehát szerintem valóságos, hogy 20-30 dolláron eredményesebben lehet játszani, mint 5-10 dolláron. Bár az is lehet, hogy inkább csak az ingadozás kisebb, mint alacsonyabb téten, de hosszú távon, lehet, hogy a sok idióta miatt pusztán matematikai döntéseket hozva eredményesebben lehet játszani kis téten.
krondorl
Válasz Zoli kommentjére
2007. júl. 29. 17:37
pénz
Hm. Arkangyal, azt hittem már ekkora bankrollod van, hogy 500 dolláros sng-ket tolsz. De akkor megnyugodtam :)
arkangyal
Válasz krondorl kommentjére
2007. júl. 31. 18:04
Hm. Arkangyal, azt hittem már ekkora bankrollod van, hogy 500 dolláros sng-ket tolsz. De akkor megnyugodtam :)
Végül is van akkora bankrollom. Kb. 50 dolcsimba kerül átlagosan 1 buy-in. :)
Zoli
2007. júl. 31. 19:51
Kb. 50 dolcsimba kerül átlagosan 1 buy-in. :)
Ezt úgy csinálod, hogy egyre magasabb nevezési díjú versenyeken lpékedsz följebb, vagy van erre kitalált struktúra?
arkangyal
Válasz Zoli kommentjére
2007. júl. 31. 21:37
Ezt úgy csinálod, hogy egyre magasabb nevezési díjú versenyeken lpékedsz följebb, vagy van erre kitalált struktúra?
Van rá külön verseny típus a partypokeren. A "steps" versenyek úgy működnek a partypokeren, hogy van 6 szintű SNG különböző nevezési díjakkal: $3,$10,$30,$70,$170,$500. Bármelyik szinten játszhatsz direct buy-innel, vagy úgy, hogy első 2 helyen (általában) végzel egy alacsonyabb szinten. Pénzt csak a 6. szinten lehet nyerni, alsóbb szinteken a nyeremény egy ticket magasabb szintekre. A 6. szinten $2000-$1000-$700-$500-$500 a nyeremény az első 5 helyezettnek. Így extrém esetben $3-ból tudsz $2000-t csinálni 6 óra alatt. :) Azért ez nem túl jellemző.
krondorl
2007. júl. 31. 21:41
Na ja! Ki van ez találva. Hosszú távon csak a legjobbak profitálnak belőle, nem?
Zoli
2007. júl. 31. 22:05
Ez az jelenti, hogy azok viszik el a nyereményt, akik az 500-as szinten otthonosan mozognak. Hát ez nem hangzik túl bíztatóan, de azért lehet hogy kipróbálom.
arkangyal
2007. júl. 31. 22:11
Na ja! Ki van ez találva. Hosszú távon csak a legjobbak profitálnak belőle, nem?
Szerintem az első 3 szint koca játékosai tartják el az utolsó 3 szint játékosait. Ott vannak nagyon idióták, akik 1000 év alatt sem fognak a 6. szintig eljutni. Első szinten gyakorlatilag ha nem csinálsz semmit és csak dobod el a lapjaidat az első 4 helyen végezni tudsz, mert az idióták kiejtik magukat előtted. Innen már csak kis szerencse kell, hogy az első 2-ben végezzél. Ha 3.-4. helyen végzel, akkor az adott szinten újra próbálkozhatsz ingyen. És nem is nagyon szabad sok mindent csinálni az első szinteken, mert ott ám csúnya dolgokkal tudsz szembekerülni. Pl. friss élmény: Korai szakasz, osztott AA CO-ként. UTG+1 megadja a BB-t. MP emel 5BB-t, én (CO) még emelek 12BB-ra (10BB raise alatt szinte biztos, hogy a korábban játékba lépett játékosok nem dobnák el bármilyük is van). Erre UTG+1 és MP is megadja. Flop 359 kétszínű. Én all-in, mert gyakorlatilag akkora volt a PF raise és a pot méret már a 2 megadás miatt is, hogy ez pot-commited helyzet. UTG+1 megad, MP eldob. UTG+1 felmutatja a 33-t és settel elpáhol. :) Ha ilyenkor szoktam örülni nagyon, hogy elvert a srác engem, mert ha ilyen baromságokat nem csinálnának, akkor az értelmesebb játékosok nem nyerhetnének hosszú távon.
Thomasson
2007. aug. 27. 12:03
Hát egy gyönyörű partyt láttam 215dolcsis SnG volt talán a PartyPokeren.UTG1 raise 4BB mindenki dob, Button reraise 12BB, UTG1 allin, Button Allin.
UTG1nél 93o Button KK. Flop 739 Turn 9 River 3. :)