Normál v. Turbo HU SnG
Most átmenetileg mindenképpen váltottam erre(ongame-en több pont jár a fee-ért, mint amennyit cg-vel tudok gyűjteni nl30-on). Először 10+1-es turbókkal kezdtem. Nem tudom mennyien játszák ezt közöttetek. Itt egyelőre nullszaldós vok, de EV felett vok:) 2asztalt bírok. normált még nem próbáltam. Azt kellene először erőltetni?
Push/Fold táblázatokkal álmodok már:)
Egy-két tippet v honlapot, ami hasznos lehet szívesen vennék.
Előre is köszönöm!
Most átmenetileg mindenképpen váltottam erre(ongame-en több pont jár a fee-ért, mint amennyit cg-vel tudok gyűjteni nl30-on). Először 10+1-es turbókkal kezdtem. Nem tudom mennyien játszák ezt közöttetek. Itt egyelőre nullszaldós vok, de EV felett vok:) 2asztalt bírok. normált még nem próbáltam. Azt kellene először erőltetni?
Push/Fold táblázatokkal álmodok már:)
Egy-két tippet v honlapot, ami hasznos lehet szívesen vennék.
Előre is köszönöm!
Hello!
Én ilyeneket játszom az ongame-en. Túl nagy roi nincs bennük, viszont kb. úgy gyűlnek a pp-k mint egy nl100-as playernek. Csak a turbós, ötfőseket érdemes játszani, vagy a turbós heads-upot. Szerintem.
Napi 20-25 sng, hétvégén amikor van ideje az embernek egy kicsit belehúz, egy hónap alatt megvan egy 500$-os ongames bónusz, esetleg egy kis pluszt is termel az ember(100-300$), + rake race, ha esetleg van, az már nem olyan rossz havi szinten.
Tipp nem igazán van, ismerni kell az ICM-et:) Szerintem elég a két asztal, napi szinten kb. 100 pp kell.
Én ennyit tudtam hozzátenni:)
A turbo Hu sng-ben nagyobb a variancia mint a normálban. Ha preflop játékod jobb akkor turbo, ha a flop,turn játékod jobb akkor normál. A turboban nagyon aggreszivnak kell lenni, míg a normá hu sng-ben lehetsz picit türelmesebb és néha kivárhatod, hogy az ellenfél hibázzon.
SNG Wizard rengeteget segít az ICM játék fejlesztésében.
üdv,
én bwinen nyomom a 108as sngket viszont nem találok olyat hogy belehet váltani itt lovéra a pontokat , pedig a yellow státusznál azt írja hogy belehet váltani xy összegre , lehetséges ez?
üdv,
én bwinen nyomom a 108as sngket viszont nem találok olyat hogy belehet váltani itt lovéra a pontokat , pedig a yellow státusznál azt írja hogy belehet váltani xy összegre , lehetséges ez?
egy blog
Sziasztok, hátha érdekel titeket:
Montesquiou