Póker Fórum Archívum > Sit&Go > nyerő 6Max DoN stratégia

uncleben0209
2011. aug. 14. 2:09

nyerő 6Max DoN stratégia

Kedves fórumtársak!

Azzal a céllal nyitom ezt a topicot, hogy egymás véleményét meghallgatva, kiderítsük h mi a legnyereségesebb 6 fős Double or Nothing stratégia! Ongame hálózatán, 10 fős 5$-os DoN-okkal kezdtem a pókeres rollom építgetését, alig egy hete tértem át Ipokerre. Sajnos itt nem nagyon telnek a 10 fős DoN asztalok így kénytelen vagyok 6 fősöket játszani, és hát finoman szólva sem vagyok annyira nyereséges mint Ongamen. Ha megszeretnétek osztani a véleményeteket, vagy volt valami kérdéses Handetek használjátok ezt a fórumot, hátha tudunk javítani egymás játékán:)

uncleben0209
Válasz uncleben0209 kommentjére
2011. szept. 1. 19:01

be lehet valahogy zárni ezt a topikot? :) úgy látom nem nagyon van rá érdeklődés! :) igaz későn vettem észre h van DoN topik már régóta!

atisz
Válasz uncleben0209 kommentjére
2011. szept. 1. 19:39

Ja nem hiszem, hogy sokan játszanának six max don-t. Én eddig csak cake-en láttam olyat, de szinte soha nem indult asztal. Ma viszont nézegettem hol lenne érdemes don-t játszani, és talán az ongame hálózaton van a legnagyobb forgalom.

Chryss85
Válasz atisz kommentjére
2011. szept. 28. 20:44

Engem is érdekelne, hogy mely termekben lehet 6 fős DoN-t játszani, mert az OnGame-n úgy látom, hogy a legnagyobb tét $1.10... No comment....

Előre is köszi

Mezo_gsi
Válasz Chryss85 kommentjére
2011. szept. 28. 20:49

iPokeren van 6 fős DoN.

Chryss85
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. szept. 28. 20:50

iPokeren van 6 fős DoN.

Köszi, most már azt is tudom, hogy Everesten is van, még forgalom is. Ipokeren van rendes forgalma? $5.50-en meg $10+1-en?

Mezo_gsi
2011. szept. 28. 20:55

Én 10 fős, turbó DoN-okat játszom 6 asztalozva.
Sajnos az elején elég sokat kell várni, hogy az első 5-6 asztal elinduljon, utána már könnyebb beregelni mindig egyre-egyre, hogy tartsam az asztalszámot.
A 6max-okat nem szeretem, kipróbáltam, nem jött be így azokról nem nagyon tudok nyilatkozni...

Chryss85
2011. szept. 28. 20:57

Én 10 fős, turbó DoN-okat játszom 6 asztalozva.
Sajnos az elején elég sokat kell várni, hogy az első 5-6 asztal elinduljon, utána már könnyebb beregelni mindig egyre-egyre, hogy tartsam az asztalszámot.
A 6max-okat nem szeretem, kipróbáltam, nem jött be így azokról nem nagyon tudok nyilatkozni...

Oké, köszi a választ. Én azért szimpatizálok az SH-val, mert bwinen unalomból beültem párra (de ott nem találtam SH-ból $1.10-nél magasabb tétet), és iszonyat nagy kacsák voltak ott. Meg gyorsabban is lemegy a játék. Hamarabb eljutunk a végső szakaszba.

Ipokeren milyen a mezőny? Te milyen téten játszol?

Mezo_gsi
2011. szept. 28. 21:02

5+0,5 néha 10+1.

Sajnos az elmúlt 3-3,5 hónap még RB-el együtt is max nullásnak mondható, ezért nem nagyon tudtam feljebb lépni.

Egyébként a mezőnyt elég könnyűnek érzem, csak jó lenne, ha lenne időm többet játszani!

Chryss85
2011. szept. 28. 21:03

5+0,5 néha 10+1.

Sajnos az elmúlt 3-3,5 hónap még RB-el együtt is max nullásnak mondható, ezért nem nagyon tudtam feljebb lépni.

Egyébként a mezőnyt elég könnyűnek érzem, csak jó lenne, ha lenne időm többet játszani!

Én is az $5+0.50-re gondoltam.

Melyik ipoker teremben játszol? Lenne pár kérdésem a hűségrendszeréről is. :)

Élő ügyfélszolgálat