Póker oktató oldalak
Sziasztok!
Lehet létezik ilyen topik, de én 5 perc keresgélés után sem találtam, így jobbnak láttam indítani egyet.
Aki előfizetett már különböző oktató oldalakra adjon tanácsot kérem.
MTSNG videókat keresek, leginkább 180man-t. Melyiken vannak a legjobb ár/érték arányú, legminőségibb videók?
Én a Grinderschool-t és a Cardrunners-t nézegetem és gondolkozom, de lehet, hogy vannak jobbak is.
Letöltési lehetőség van, mert akkor az egy hónapos előfizetés simán megérheti?
Esetleg ha valakinek van jelenleg élő előfizetése, akkor szívesen betársulnék, ha jó véleménnyel van róla.
Köszi előre is,
Dino
Sziasztok!
Lehet létezik ilyen topik, de én 5 perc keresgélés után sem találtam, így jobbnak láttam indítani egyet.
Aki előfizetett már különböző oktató oldalakra adjon tanácsot kérem.
MTSNG videókat keresek, leginkább 180man-t. Melyiken vannak a legjobb ár/érték arányú, legminőségibb videók?
Én a Grinderschool-t és a Cardrunners-t nézegetem és gondolkozom, de lehet, hogy vannak jobbak is.
Letöltési lehetőség van, mert akkor az egy hónapos előfizetés simán megérheti?
Esetleg ha valakinek van jelenleg élő előfizetése, akkor szívesen betársulnék, ha jó véleménnyel van róla.
Köszi előre is,
Dino
Szia!
Fórumtársunk, a PókerAkadémia Pro Team tag Aptok is készített 180 fős MTSNG videót, valamint más, többasztalos tournament-stratégiára vonatkozó cikket is. Amennyiben jó ár/érték arányt keresel, nehéz versenyezni az ingyenessel :)