Póker Fórum Archívum > Sit&Go > PokerStars Million döntő - magyar esély a 1M dollárhoz (tickitmaster)

csombcont
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. máj. 4. 15:42

én csak egyesek indulatosságát és szidalmazását nem tudom megérteni :) nekik mivel lesz jobb vagy rosszabb hogy egy makker magyar megnyerte vagy nem ezt a sit and got?:):).

Ja hogy minek hoztam létre a topikot? Fingom nincs.. első körben az adózásról kérdezgettem amiben még egy okos sem tudott semmit sem mondani. :)

De egyébként itt vissza is kérdezhetnék: minek olvasod ha nem tetszik vagy minek foglalkozol vele ha idegesít?:D

Krejdül
Válasz NitroHUN kommentjére
2015. máj. 4. 15:45

Miért, szerinted Dan Colmanék ellen fog játszani? Senkinek nem lesz tapasztalata ilyen téten, arról nem is beszélve, hogy 1 db sng olyan őrült minta, a tudás kb. 1%-kal fogja elmozdítani a várható értéket.

Jaj, ez az 1% ez most nagyon fáj! :D

Wildcatfish
2015. máj. 4. 15:45

Miért, szerinted Dan Colmanék ellen fog játszani? Senkinek nem lesz tapasztalata ilyen téten, arról nem is beszélve, hogy 1 db sng olyan őrült minta, a tudás kb. 1%-kal fogja elmozdítani a várható értéket.

Ha nem is Dan Colnam fog játszani, jó esélyel regulárok csatája lesz.

Mit tudjuk a legkompetensebb arcot már készitik felfelé.

Pat
2015. máj. 4. 15:53

Nem, de az értelmesebbeket Dan Colmanék fogják tanítani vagy beülni mögéjük... (igen túlzó a példa, de így már talán érthető lesz, amit írtam).

Mivel deep a struktúra, szerintem több lesz az, mint 1%... De ha "csak" 1%, akkor le kell szarni? Sawwee leírta, 1% is kb. 10k$-ral növeli meg az EV-t... Az csekélység?:) De mondom, jó struktúránál, amikor ráadásul megremegnek a gyakorlatlan kezek, szerintem tutira több, mint 1% előnyre lehet szert tenni. Egy jó coach már egyetlen órával is gyökeres szemléletváltozást és játékjavulást képes elérni egy tanítványnál, itt meg még napok vannak hátra!

kry
Válasz csombcont kommentjére
2015. máj. 4. 15:53

itt kamuzd azt, hogy nem segít senki, ugyebár ha bizonyítható a csalás, nem fizetnek ki. szóval "jól beszélsz"...
a valóságban viszont tedd azt, amit itt többen javasoltak, mindenféle extra haszon reménye nélkül.

ha nem fogadod meg, könnyen így járhatsz:

[video=youtube;pkJ9XayvDJQ]https://www.youtube.com/watch?v=pkJ9XayvDJQ[/video]

SajtiEgon
2015. máj. 4. 15:54

első körben az adózásról kérdezgettem amiben még egy okos sem tudott semmit sem mondani. :)

Adózás: NAV - A magánszemély online szerencsejáték utáni adókötelezettsége
(a 90% 16+27=43%-a, ami kb. 39% - ennyi az adó) (tegyük hozzá: nem vagyok adószakértő)

Wildcatfish
2015. máj. 4. 15:56

én csak egyesek indulatosságát és szidalmazását nem tudom megérteni :) nekik mivel lesz jobb vagy rosszabb hogy egy makker magyar megnyerte vagy nem ezt a sit and got?:):).

Ja hogy minek hoztam létre a topikot? Fingom nincs.. első körben az adózásról kérdezgettem amiben még egy okos sem tudott semmit sem mondani. :)

De egyébként itt vissza is kérdezhetnék: minek olvasod ha nem tetszik vagy minek foglalkozol vele ha idegesít?:D

Itt senki se szidott, akart neked rosszat ezt érzsd meg.
Itt mindenki annak szurkól hogy húzd be. Itt mindenki úgy irigy rád hogy szívesen lenne a helyedbe , nem úgy hogy nem én vagyok ott essen ki elsőnek.
Jobb/ rosszabb nekünk nem lesz ez igaz, de olimpián is szurkolunk mondjuk a polo csapatnak pedig annak sincs kihatása az életünkre.

Ha nyersz 1M$ akkor meg csak eltudsz menni egy pénzügyi tanácsadóhoz aki megmondja pontosan mit hogy kéne csinálnod.

Viszont 1 tuti tilzsd le magad a magas tétü játékokról, mert akkor lesz igazi hörgés ha behuzod az egy milát és aznap este áttolod ziggiéknek.

SajtiEgon
Válasz Pat kommentjére
2015. máj. 4. 15:58

(...) Sawwee leírta, 1% is kb. 10k$-ral növeli meg az EV-t... Az csekélység?:)

Amit ír, az szerintem sántít: a várható értéked nem 1milla, hanem csak (1150k/6=) 180k+10k (utóbbi már zsebben), szóval a fenti érték ötöde (persze én ennyinek az 1%-a elől se ugranék félre :D ).

(Szerk.: Jah, mondjuk még ennyi se, ha fissként leülsz majdan mondjuk még egy fissel meg 4 próval...)

csombcont
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. máj. 4. 16:12

hülye lennék áttolni nekik :) veszem ki mint a kisangyal mind1 melyik hely esik ebből a szempontból.

Nekem az omahahoz bőven elég lesz a nyereményem maximum 1-2%-a

vargepard
2015. máj. 4. 16:14

116 millát (forint)kell befizetned, ha megnyered az 1 misi$-t a 16 százalék személyi jövedelemadó-előleget és a 27 százalék egészségügyi hozzájárulást

Élő ügyfélszolgálat