én csak egyesek indulatosságát és szidalmazását nem tudom megérteni :) nekik mivel lesz jobb vagy rosszabb hogy egy makker magyar megnyerte vagy nem ezt a sit and got?:):).
Ja hogy minek hoztam létre a topikot? Fingom nincs.. első körben az adózásról kérdezgettem amiben még egy okos sem tudott semmit sem mondani. :)
De egyébként itt vissza is kérdezhetnék: minek olvasod ha nem tetszik vagy minek foglalkozol vele ha idegesít?:D
Miért, szerinted Dan Colmanék ellen fog játszani? Senkinek nem lesz tapasztalata ilyen téten, arról nem is beszélve, hogy 1 db sng olyan őrült minta, a tudás kb. 1%-kal fogja elmozdítani a várható értéket.
Miért, szerinted Dan Colmanék ellen fog játszani? Senkinek nem lesz tapasztalata ilyen téten, arról nem is beszélve, hogy 1 db sng olyan őrült minta, a tudás kb. 1%-kal fogja elmozdítani a várható értéket.
itt kamuzd azt, hogy nem segít senki, ugyebár ha bizonyítható a csalás, nem fizetnek ki. szóval "jól beszélsz"...
a valóságban viszont tedd azt, amit itt többen javasoltak, mindenféle extra haszon reménye nélkül.
ha nem fogadod meg, könnyen így járhatsz:
[video=youtube;pkJ9XayvDJQ]https://www.youtube.com/watch?v=pkJ9XayvDJQ[/video]
első körben az adózásról kérdezgettem amiben még egy okos sem tudott semmit sem mondani. :)
én csak egyesek indulatosságát és szidalmazását nem tudom megérteni :) nekik mivel lesz jobb vagy rosszabb hogy egy makker magyar megnyerte vagy nem ezt a sit and got?:):).
Ja hogy minek hoztam létre a topikot? Fingom nincs.. első körben az adózásról kérdezgettem amiben még egy okos sem tudott semmit sem mondani. :)
De egyébként itt vissza is kérdezhetnék: minek olvasod ha nem tetszik vagy minek foglalkozol vele ha idegesít?:D
(...) Sawwee leírta, 1% is kb. 10k$-ral növeli meg az EV-t... Az csekélység?:)
hülye lennék áttolni nekik :) veszem ki mint a kisangyal mind1 melyik hely esik ebből a szempontból.
Nekem az omahahoz bőven elég lesz a nyereményem maximum 1-2%-a
116 millát (forint)kell befizetned, ha megnyered az 1 misi$-t a 16 százalék személyi jövedelemadó-előleget és a 27 százalék egészségügyi hozzájárulást