Atyavilág, költözök is Oroszországba:))
"Ha ezt az arányt elfogadjuk az összes ilyen kicsapós versenyre, akkor az alig 7%-os arányból lett 33% döntős."
Akkor mégis csalik nekik?:eek::confused:
Volt szerencsém játszani egy közel 100k-s HU-t, és hát mit ne mondjak teljesen magamon kívül voltam, egyáltalán nem tudtam tisztán gondolkodni, úgyhogy szerintem nem ártana ha lenne egy külsős aki segíteni tud ha ilyen helyzetben kerülnél! Erre nem tudsz felkészülni, lehet hogy azt hiszed hogy te nyugodt leszel, semmi gond, de elhiheted hogy nem igy lesz!
mindenesetre GL
fszt2: Tedd azt.
De győzzetek meg. Miért ne érné meg a PS-nek manipulálni az eredményeket ha azzal több bevétele lesz.
CG-n miért ne érné meg néhány leosztással tovább életben tartani a vesztőt ha azzal több bevétele lesz.
Potripper előtt mindenki azt mondta tuti nincs csalás az online pókerben. Tudjuk mi történt
A fekete péntek előtt mindenki azt mondta a FTP a második legnagyobb terem ott a tulajok nem lopják el a játékosok pénzét. Tudjuk mi történt.
A sok bedőlt termet ahonnan egy fillért nem kapott vissza senki már fel sem sorolom.
Én még mindig azt mondom ahol pénz forog ilyen mennyiségben ott minden előfordulhat.
Sam, ez is csak egyfajta hitvita, amit (legalább is szerintem) annyira nem érdemes túlragozni... :)
Volt szerencsém játszani egy közel 100k-s HU-t, és hát mit ne mondjak teljesen magamon kívül voltam, egyáltalán nem tudtam tisztán gondolkodni, úgyhogy szerintem nem ártana ha lenne egy külsős aki segíteni tud ha ilyen helyzetben kerülnél! Erre nem tudsz felkészülni, lehet hogy azt hiszed hogy te nyugodt leszel, semmi gond, de elhiheted hogy nem igy lesz!
mindenesetre GL
Az a jó, hogy ez a vita szerencsére könnyen eldönthető ellentétben az igazi hitvitákkal pl. homoiousios vs. homoousios. Sambenez vesz egy 1 millió leosztást tartalmazó adatbázist meg egy matematikai statisztika könyvet. Az adatbázisra ráereszt néhány standard próbát ami vizsgálja, hogy mennyire független változó a nemzetiség és az eltérés az EV meg a nyeremény között. Oszt ha az adatok azt mutatják nem független, már megy is a zsaroló levél a PSnek, ezzel a befektetés 100000 szerese megkereshető.
Abban az 1 millió leosztásos történetben,ott van a hiba,hogy meglehet magyarázni,hogy épp miért is *****a ki állandóan a .......t az ember....mert hát még csak 200000 leosztás volt,és az elkövetkezendö 800000 leosztás alatt simán kijöhet a hosszútáv...addig meg az oroszok a 3%-os river bravúrokkal tönkre vágják az életedet....
(és még valami) aki kételkedik,csak nézze 1 órán át a spin&go csatákat....enyhe fölényben vannak az oroszok.....
fszt2: Tedd azt.
De győzzetek meg. Miért ne érné meg a PS-nek manipulálni az eredményeket ha azzal több bevétele lesz.
CG-n miért ne érné meg néhány leosztással tovább életben tartani a vesztőt ha azzal több bevétele lesz.
Potripper előtt mindenki azt mondta tuti nincs csalás az online pókerben. Tudjuk mi történt
A fekete péntek előtt mindenki azt mondta a FTP a második legnagyobb terem ott a tulajok nem lopják el a játékosok pénzét. Tudjuk mi történt.
A sok bedőlt termet ahonnan egy fillért nem kapott vissza senki már fel sem sorolom.
Én még mindig azt mondom ahol pénz forog ilyen mennyiségben ott minden előfordulhat.
Akinek 1 évben 1 max két hónapnál tovább adja a PS az kiválasztott ez fix!!!
Lehet vitatkozni de az engem nem érdekel!!!!
:)):)):))