Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

Netrol
Válasz szoby kommentjére
2014. dec. 10. 13:15

Tudjátok már a regisztrációnál eldől, hogy ki lesz nyerő játékos és ki nem! :D

Infernulum
Válasz szoby kommentjére
2015. márc. 15. 16:15

Elég halott a topic, de azért megkérdezem. Van megoldás már a HUD problémára? Az is elég lenne, ha már csak ketten vagyunk, akkor felugrana a Coffee... Próbáltatok már ilyesmit varázsolni vele? Thx

trixilw
Válasz szoby kommentjére
2015. márc. 15. 17:07

milyen probléma van a huddal?

Infernulum
Válasz trixilw kommentjére
2015. márc. 16. 11:05

Az a problémám vele, hogy a Coffee csak 2 embernél működik és nagy nyűg kézzel átváltani minden alkalommal ha már csak ketten vagyunk. Ugyanakkor valami hasonló ( talán kevesebb stattal ) jó volna akkor is amikor hárman vagyunk. Ez az én problémám. :)

trixilw
Válasz szoby kommentjére
2015. márc. 16. 12:46

ja hogy úgy. Első béta teszt fázisban van egy hud. Jövőhéten jönnek rá a második nagy javítások. Addig lehet bátran használni, véleményezni. Privátban ha megadod a PT adatokat, engedélyezem neked.

Infernulum
Válasz szoby kommentjére
2015. márc. 16. 13:17

Skype: Infernulum. Nem tudom mi van itt az oldallal de nem látom, hogy elmentek volna a privát üzeneteim, pedig közel sem vagyok analfabéta... Na mindegy. Ha nem mentek el az üzenetek akkor kérlek vegyél fel és elküldöm a szükséges adatokat. Remélem fogok tudni segíteni a fejlesztésben, az biztos hogy sokat fogom használni a HUD-ot.. Legalább 3000 Jackpot SNG meccset tervezek lenyomni április végéig. ;)

fszt2
Válasz trixilw kommentjére
2015. márc. 16. 13:47

Hali

Engem is érdekelne Hud:)

lecsito
Válasz szoby kommentjére
2015. márc. 16. 16:58

Hali, engem is érdekelne hud. szívesen tesztelném. coffee-ból lett/lesz kifejlesztve?

van Gerwen
Válasz lecsito kommentjére
2015. márc. 25. 9:19

Volt már aki eljutott a 75/150-es vakszintig? Előbb egy nyamvadt dupla szorzóson közel fél órát kínlódtam, kb. 30-szor mákoltuk oda-vissza egymást, a végén persze elbuktam. :D

trixilw
Válasz szoby kommentjére
2015. márc. 25. 10:34

bocs, elveszett a topic. Akit érdekel, az küldjön egy privát üzenetet nekem a PT adataival, e-mail és utolsó 6 számjegy a regisztrációs kódból.

Nem a coffeból, már jóval a coffee spinje előtt elindult a készítés, teljesen független, más koncepciójú hud.

Élő ügyfélszolgálat